2019-09-14 21:30:39
Φωτογραφία για “Κακιά Σκάλα”: “Χτύπησαν πάλι στη Ρόδο τα σιχάματα…”
Την δική της σκληρή τοποθέτηση για το πρόσφατο παιχνίδι στο πλαίσιο του Super Cup «Γεώργιος Τσοπανάκης», κάνει με ανακοίνωση του ο οργανωμένος σύνδεσμος φιλάθλων της Ρόδου «Κακιά Σκάλα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Περιμέναμε να περάσουν κάποιες μέρες, να βάλουμε μια σειρά στο μυαλό μας και τώρα που έγινε αυτό νιώθουμε την υποχρέωση να μοιραστούμε με τον κόσμο του νησιού όλα αυτά που μας απασχολούν.

Τον απλό φίλαθλο κόσμο, τον αγνό και ρομαντικό ποδοσφαιρόφιλο.

Έχουμε και λέμε. Η ομάδα μας έχασε. Δεν άξιζε ούτε καν την ισοπαλία και έχασε δίκαια. Τέλος! Για το αγωνιστικό κομμάτι δεν έχουμε να πούμε τίποτα παραπάνω. Έτσι κι αλλιώς περνάει σε δεύτερη μοίρα μπροστά σ’ αυτά που συνέβησαν!

Περνάμε, τώρα, στα θλιβερά….

Ετοιμαζόμασταν όλοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σαιζόν στο νομό μας, μια υποτιθέμενη γιορτή του ποδοσφαίρου μας, όπως μας διατυμπάνιζε η ΕΠΣΔ, που φέτος είχε την τύχη να φιλοξενεί τις κατά τεκμήριο δύο μεγαλύτερες ομάδες του νησιού και του νομού!


Λήφθησαν υποτίθεται μέτρα τάξης και ασφάλειας. Έγιναν συσκέψεις στις οποίες υποτίθεται καταστρώθηκε πλάνο αντιμετώπισης επεισοδίων. Μας υποχρέωσαν να ΜΗΝ καθίσουμε στα ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΣΚΑΛΙΑ για «λόγους ασφαλείας» και το σεβαστήκαμε κι αυτό!

Φούμαρα …κύριοι… Αποτύχατε παταγωδώς σε όλα! Είτε από ανικανότητα, είτε από αδιαφορία!

Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ είναι γνωστή για όλα αυτά που πρεσβεύει. Με τις παθογένειές της, με τα προβλήματά της, έχει λογοδοτήσει πολλές φορές στην ΡΟΔΙΑΚΗ κοινωνία. Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ αποδέχθηκε και συμφώνησε να απομακρυνθεί οικειοθελώς από το φυσικό της χώρο. Για δήθεν λόγους στατικότητας της κερκίδας μας και δήθεν προστασίας της σωματικής ακεραιότητας των οπαδών, αλλά και με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα: «για να μην τινάξουμε τη γιορτή στον αέρα» όπως μας έλεγαν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι. Μάταια, όμως, καθώς προς μεγάλη μας έκπληξη είδαμε την θύρα 5 του σταδίου ανοιχτή και κόσμο να κάθεται ακόμα και στα Σκαλιά μας. Γι αυτό το λόγο, αλλά και για την παρουσία μας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αποδείξαμε πως σταθήκαμε ξανά στο ύψος των περιστάσεων και θυμίσαμε ξανά σε όλους τι πρεσβεύουμε!

Αντιθέτως οι ΝΤΡΟΠΕΣ αυτού του ευλογημένου τόπου, τα ΣΙΧΑΜΑΤΑ που ΟΛΟΙ «κύριοι ηθικοί αυτουργοί» ξέρετε ποιοι είναι, επιδόθηκαν στις γνωστές τους ενέργειες υπό την ανοχή σας! Έκαναν αυτά στα οποία είναι πρωταθλητές: στα σπρέι, στους βανδαλισμούς, στις καταστροφές περιουσιών και στα …πεσίματα σε απροστάτευτα ανήλικα! ΤΩΡΑ με την δίκη σας ανοχή έκαναν …πέσιμο ανενόχλητοι στα αποδυτήρια της ομάδας μας! Με την γνωστή τους τακτική… Σαράντα άτομα με πέντε… Με πέτρες και ξύλα… Ούτε καν στα ίσα…. Σαράντα με πέντε Γιατί μόνο έτσι μπορούν… να «καλύψουν» τα παιδικά τους τραύματα και τον κοινωνικό αποκλεισμό και να ικανοποιήσουν τα ζωώδη ένστικτα τους….

Είναι η ντροπή κάθε έννοιας οπαδικής και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ που τους ΑΞΙΖΕΙ και τους ΑΡΜΟΖΕΙ είναι ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ για να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ αυτός ο ευλογημένος τόπος!

Έρχεται η ώρα που όλοι αυτοί θα λογοδοτήσουν όχι μόνο απέναντι στον εαυτό τους αλλά και σε ολόκληρη την ΡΟΔΙΑΚΗ κοινωνία. Έρχεται η ώρα που θα λύσουν μια και καλή μέσα τους τα υπαρξιακά τους προβλήματα.

Και να είστε σίγουροι πως γι αυτό θα φροντίσουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΜΕΙΣ!

Την Τετάρτη τελειώσατε και δεν το ξέρετε ακόμα…

ΥΓ1: Δόξα και τιμή στα παλικάρια μας που όχι μόνο δε μάσησαν, αλλά βγήκαν μπροστά και «αναχαίτισαν» τους ψευτόμαγκες.

ΥΓ2: Ορισμένοι ας μην ξεχνάνε πως η φυσική τους θέση είναι κάπου μεταξύ α’ τοπικού και Αναγέννησης Ν. Ρόδου. Καλά θα κάνουν, λοιπόν, να μάθουν να διαχωρίζουν ποια είναι η μεγάλη ομάδα και να μην συγχέουν τη δική τους πραγματικότητα με την πραγματικότητα των άλλων. Μέχρι τότε ας σιωπήσουν και ας συνεχίσουν να παριστάνουν τους πρώτους μέχρι εκεί που τους παίρνει. Και ως ένδειξη της μεγαλοψυχίας μας, τους δωρίζουμε και ένα DVD με την ιστορία της ομάδας μας. Της μεγαλύτερης αυτού του τόπου!

Σ.Φ.Ρ. «ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ