2012-06-17 09:15:03
Φωτογραφία για Ανοιχτός για επιστροφή ο Μπελούτσι
O Φερνάντο Μπελούτσι θα ήθελε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ωστόσο όπως τόνισε θα πρέπει πρώτα να τα βρουν οι δύο ομάδες για να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα.

«Είμαι στα μέρη μου για διακοπές και περιμένω και εγώ να δω τι θα γίνει. Έχω συμβόλαιο με την Πόρτο αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα όσον αφορά στο μέλλον μου στην ομάδα. Θα μιλήσει μαζί τους ο μάνατζέρ μου και θα δούμε. Αν ξέρω κάτι για τον Ολυμπιακό; Δεν ξέρω απολύτως τίποτα. Δεν μου έχει πει κανείς κάτι σχετικά με ενδιαφέρον του Ολυμπιακού», είπε αρχικά στην εφημερίδα Πρωταθλητής ο άσος της Πόρτο.

Στη συνέχεια ο Μπελούτσι τόνισε:«Αν η Πόρτο δεν με θέλει και με προσεγγίσει ο Ολυμπιακός, σίγουρα θα ήθελα να επιστρέψω. Δεν έχω ξεχάσει τις όμορφες στιγμές που πέρασα σε αυτή την ομάδα. Πάντα ήταν, είναι και θα είναι στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός, είτε ξαναφορέσω τη φανέλα του είτε όχι. Μακάρι να έρθουν έτσι τα πράγματα και να ξαναπαίξω για τον Ολυμπιακό αλλά όπως είπα και πριν είμαι παίκτης της Πόρτο, έχω συμβόλαιο και για να γίνει κάτι θα πρέπει να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες. Εγώ είμαι πάντα ανοιχτός για τον Ολυμπιακό».

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ