2019-10-22 09:08:13
Φωτογραφία για Pixelbook Go: Τεράστια διαρροή με specs, φωτογραφίες
Για μια ακόμη φορά η ιστοσελίδα 9to5Google καταφέρνει να πάρει στα χέρια της συσκευή της Google μερικές ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση της. Αυτή φορά πρόκειται για το Pixelbook Go, το νέο laptop της εταιρείας με λειτουργικό σύστημα Chrome OS που θα παρουσιαστεί πιθανότατα μαζί με τα Pixel 4 και Pixel 4 XL στις 15 Οκτωβρίου 2019.

Το 9to5Google αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και hands-on video για το Pixelbook Go, επομένως, είναι μια καλή ευκαιρία να πάρουμε μια καλή γεύση από το νέο εγχείρημα της Google στην κατηγορία των laptops σχεδόν μια εβδομάδα νωρίτερα.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε ένα πρωτότυπο και μάλιστα ο τύπος που το κρατά στα χέρια του φορά το έξυπνο μπουφάν "Jacquard by Google" που έχει κατασκευάσει η εταιρεία σε συνεργασία με τη Levi's. Η κατασκευή του περιλαμβάνει ένα περίβλημα με ιδιαίτερη υφή, το πληκτρολόγιο μοιάζει παρόμοιο με αυτό του προηγούμενου μοντέλου και τα ηχεία έχουν τοποθετηθεί στην πρόσοψη. Διακρίνονται, επίσης, υποδοχές USB Type-C σε κάθε πλευρά και υποδοχή 3.5mm headphone jack στην αριστερή πλευρά.


Pixelbook Go (πιθανά τεχνικά χαρακτηριστικά)

Οθόνη 13.3'' FHD ή 4K "Molecular Display" (16:9 αναλογία εικόνας)Επεξεργαστής Intel Core m3/i5/i7Titan C chipset για την ασφάλειαΜνήμη RAM 8GB/16GBΑποθηκευτικός χώρος 64GB/128GB/256GB2MP webcam (video 1080p/60fps)2χ ηχεία στην πρόσοψηWiFi, Bluetooth2x USB Type-C, 3.5mm headphone jackΛειτουργικό σύστημα Chrome OSΔιαθέσιμα χρώματα: Just Black, Not Pink

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέο LG UHD 4K HDR monitor
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέο LG UHD 4K HDR monitor
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ