2020-01-12 23:44:59
Φωτογραφία για Σαν σίφουνας πέρασε ο Ολυμπιακός από τη Λαμία με χατ τρικ του Ελ Αραμπί
Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 4-0 της Λαμίας σε αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική της Super League, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιουσέφ Ελ-Αραμπί που σημείωσε τρία τέρματα, φτάνοντας ...στα 13 στο φετινό πρωτάθλημα! 

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς σημείωσε την έκτη διαδοχική νίκη της, ξέφυγε τέσσερις βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και περιμένει κάποιο… δώρο από την ΑΕΚ στην «αετομαχία» της Τούμπας. Από την άλλη, αυτή ήταν η πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Άκη Μάντζιου που κατέρρευσε μετά την αποβολή του Βασίλη Πλιάτσικα.

Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος σταμάτησε την κεφαλιά του Ρούμπεν Σεμέδο (5′) και την ατομική ενέργεια του Ελ-Αραμπί (18′), ενώ είδε τον Ανδρέα Μπουχαλάκη (21′), μετά από συνδυασμό με τον Ματιέ Βαλμπουενά, να πλασάρει δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του. Η Λαμία ισορρόπησε και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 31′, με το πολύ δυνατό σουτ του Ελίνι Δημούτσο, έπειτα από την κακή απομάκρυνση της μπάλας από τον Μαντί Καμαρά. Οι φιλοξενούμενοι θορυβήθηκαν και, αφού έπειτα από κόρνερ του Βαλμπουενά, ο Ουσεϊνού Μπα (33′) σημάδεψε το αριστερό δοκάρι, άνοιξαν το σκορ με τον Ελ-Αραμπί: ο Μαροκινός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Βαλμπουενά και με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 0-1 στο 40ο λεπτό!


Παρόμοιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος. Το σουτ του Βαλμπουενά (47′) βρήκε σε ετοιμότητα τον Θεοδωρόπουλο, όμως ο τερματοφύλακας της Λαμίας δεν μπορούσε να κάνει κάτι στο 51′, όταν ο Ελ-Αραμπί πήρε την μπάλα από το λάθος γύρισμα του Βάντερσον, ξεπέρασε τον Πλιάτσικα και πλάσαρε για το 0-2! Στο 69′ ο Πλιάτσικας πήγε καθυστερημένα πάνω στον Κώστα Τσιμίκα που έκανε την επέλαση από τα αριστερά. Ο Πέτρος Τσαγκαράκης έδειξε το σημείο του πέναλτι και απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Έλληνα αμυντικό, με τον Βαλμπουενά να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 0-3! Στο 81′ ο Ελ-Αραμπί σημείωσε το τρίτο προσωπικό του τέρμα: ο Γιώργος Μασούρας με προβολή μετά τη σέντρα του Τσιμίκα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Θεοδωρόπουλο, το έκανε, όμως ο Μαροκινός φορ παίρνοντας το… ριμπάουντ για το τελικό 0-4! Η Λαμία θα μπορούσε να πετύχει το γκολ της τιμής, όμως το δοκάρι στέρησε τη χαρά στον Λαζάρ Ρόμανιτς, έπειτα από την κακή συνεννόηση των Σα και Σεμέδο.

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)

Κίτρινες: Πλιάτσικας – Μπα, Σεμέδο, Μασούρας

Κόκκινες: Πλιάτσικας

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Μπαχανάκ (87′ Βλαχομήτρος), Τιρόνε (77′ Μπουλούλης), Βασιλογιάννης (72′ Σάλιακας), Καραμάνος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Γκασπάρ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπενζιά (64′ Λοβέρα), Μασούρας, Βαλμπουενά (77′ Γκερέρο), Ελ Αραμπί (85′ Χριστοδουλόπουλος).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ