2012-06-19 11:45:04
Φωτογραφία για Η πρόταση της ΑΕΚ στην Λίγκα
Η ΑΕΚ κατέθεσε εναλλακτική πρόταση για το θέμα των μεταγραφών των ομάδων που δεν αδειοδοτήθηκαν, μια πρόταση που συνυπέγραψαν όλες οι «κομμένες» ομάδες πλην του ΟΦΗ. 

Ως γνωστόν, η μη αδειοδότηση της ΑΕΚ δεν επιτρέπει την απόκτηση παικτών (μόνο Έλληνες κάτω των 22 ετών), αλλά ούτε και να κρατήσει το ήδη υπάρχον ρόστερ. Έτσι λοιπόν, η διοίκηση της Ένωσης πήρε την πρωτοβουλία να καταθέσει στην Σούπερ Λίγκα – από κοινού με Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο και Κέρκυρα – πρόταση για τη διαμόρφωση των «κομμένων» ΠΑΕ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday, η πρόταση των πέντε συλλόγων (δεν την υπέγραψε ο ΟΦΗ) κατατέθηκε επίσημα την Δευτέρα προκειμένου να συζητηθεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση.

Η λύση που προτείνεται είναι: Πραγματοποίηση τριών μεταγραφών ποδοσφαιριστών άνω των 22 ετών ανεξαρτήτως εθνικότητας, την ανανέωση δύο συμβολαίων που έληξαν και την διατήρηση του όρου για άπειρες μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών κάτω των 22 ετών.


Οι «κομμένες» ομάδες, μέσω της ΑΕΚ, προτείνουν και δεύτερη λύση ως εναλλακτική, η οποία αναφέρει:

Πραγματοποίηση τριών μεταγραφών ποδοσφαιριστών άνω των 22 ετών ανεξαρτήτως εθνικότητας, απαγόρευση ανανεώσεων και μετατόπιση του ηλιακού όρου ελεύθερων μεταγραφών από τα 22 στα 24 έτη. Κοινή συνισταμένη και των δύο προτάσεων είναι η πραγματοποίηση μιας μεταγραφής τον Ιανουάριο, δίχως περιορισμό ηλικίας. Η πρόταση φέρει την σφραγίδα των Ανδρέα Δημητρέλου και Ηλία Μπόβαλη.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα λεφτά μας πίσω  (2)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα λεφτά μας πίσω (2)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ