2020-01-25 11:40:40
Φωτογραφία για Στο “γήπεδο” της τηλεόρασης η επόμενη αναμέτρηση Μαρινάκη – Σαββίδη
Η επόμενη αναμέτρηση Μαρινάκη – Σαββίδη, χωρίς τα βλοσυρά βλέμματα και τις ατάκες του τύπου “Με ποια ιδιότητα είσαι εσύ εδώ” που κατέγραψε το ρεπορτάζ στη συνάντηση των big4… αναμένεται να ειναι στα τηλεοπτικά αλώνια! Εκεί θα κριθεί το επόμενο ματς και λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου, ο αγώνας θα ειναι αντοχής!

Αναμφισβήτητα το νέο κανάλι του Μαρινάκη (με τα σήματα και τα χρώματα του MEGA) θα ξεκινήσει με καλύτερους όρους, απο ό,τι ξεκίνησε πριν ενάμιση χρόνο το OPEN του Σαββίδη, αφου διαθέτει την ταινιοθήκη του πρωην μεγάλου καναλιού. Μπορει λοιπον το νέο MEGA να ξεκιναει στο μεσο της τηλεοπτικης σεζόν και χωρίς διαφήμιση, τα όπλα ομως που διαθέτει ειναι εξαιρετικά ισχυρά… Σε αντιθεση με το OPEN που δεν είχε τίποτα στα ξεκινήματα του. Ακομη και τωρα ομως υπολείπεται του αντιπάλου του!

Η κοντρα λοιπον των δυο επιχειρηματιών θα μεταφερθεί στην τηλεοραση και επαφίεται στα στελέχη του κάθε καναλιού να μη διεξαχθεί με αυτοκαταστροφικούς όρους! Προφανώς ο κάθε σταθμός θα στηρίζει τον ιδιοκτήτη του, αλλά χρειάζεται και ενα μέτρο ώστε τα Μέσα να μη μετατραπούν απο τηλεοπτικές επιχειρήσεις σε ντουντούκες, κρατώντας την υπόσταση τους!

enimerosi24

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ