2020-01-30 10:00:27
Φωτογραφία για Το μαρτύριο των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη: «Παρακαλώ να ξημερώσει, ατέλειωτη η νύχτα»
Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη βρίσκονται στην Αθήνα, δίνοντας το «παρών» στη δίκη για τη φρικτή δολοφονία της κόρης τους. Τι δηλώνουν για τους δύο κατηγορούμενους.

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο το φθινόπωρο του 2018, σε απόκρημνη περιοχή της Ρόδου.

«Η νύχτα για μένα είναι ατελείωτη» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1»

«Παρακαλώ να ξημερώσει» έσπευσε να προσθέσει, αποκαλύπτοντας ότι κρατάει διαρκώς στα χέρια της ένα βραχιόλι της Ελένης.

«Αυτά τα άτομα, αυτά τα δύο δεν είχαν όνειρα, είχαν μόνο εφιάλτες», τόνισε, από την πλευρά του, ο πατέρας της νεαρής, αναφερόμενος στους δύο κατηγορούμενο - έναν 20χρονο αλβανικής καταγωγής και έναν 22χρονο ημεδαπό.

«Και αυτούς τους εγκληματικούς εφιάλτες, τους έκαναν εφιάλτη στο δικό μας παιδί» κατέληξε, μιλώντας επίσης στον «ΑΝΤ1».


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γονείς της Ελένης ήρθαν για πρώτη φορά ενώπιον των δύο κατηγορούμενων, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης αποφασίστηκε να διεξαχθεί στην Αθήνα για λόγους ασφαλείας και υπό τον φόβο επεισοδίων και πράξεων αντεκδίκησης από την πλευρά των φίλων και των συγγενών της νεαρής κοπέλας.

Το ειδεχθές έγκλημα αποκαλύφθηκε τον Οκτώβριο του 2018, όταν ένα ανδρόγυνο εντόπισε στην παραλία Φώκια, στη Ρόδο, το άψυχο σώμα της Ελένης. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη γυναίκα, προτού δολοφονηθεί, κακοποιήθηκε βάναυσα από τους δύο κατηγορούμενους.

Με βάση του βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, οι δύο άνδρες προσπάθησαν να βιάσουν την 21χρονη, όταν η τελευταία αρνήθηκε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους. Αφού τη χτύπησαν στο πρόσωπο και την κακοποίησαν, τελικά τη βίασαν υπό την απειλή ενός μαχαιριού.

Υπό τον φόβο της καταγγελίας του περιστατικού, οι δύο κατηγορούμενοι σκότωσαν την άτυχη Ελένη, ρίχνοντας το βαριά τραυματισμένο σώμα της σε γκρεμό, ύψους 10 μέτρων. Ο θάνατος του νεαρού κοριτσιού, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, επήλθε συνέπεια πνιγμού.

Από την πλευρά τους, οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες του βιασμού, υποστηρίζοντας ότι η ερωτική συνεύρεση ήταν προϊόν συναίνεσης. Όσον αφορά τη δολοφονία, ο ένας επιρρίπτει την ευθύνη στον άλλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμφότεροι είναι μόνιμοι κάτοικοι Ρόδου. Ο 22χρονος ημεδαπός είναι μέλος εύπορης οικογένειας του νησιού και ο 20χρονος, αλβανικής καταγωγής, γιος τεχνίτη, ο οποίος εμπλέκεται και σε δεύτερη υπόθεση βιασμού, με θύμα ένα νεαρό κορίτσι με ειδικές ανάγκες.
parapona-rodou
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ