2020-01-30 17:59:26
Φωτογραφία για Το νέο Jailbreak είναι πιο δυναμικό και από το checkra1n
Εχθές αναφέραμε το βίντεο του hacker @ 08Tc3wBB, στο οποίο ο προγραμματιστής παρουσίασε το jailbreak του iOS 13.3.1 beta 3 στο iPhone XS. Αρχικά υποθέσαμε ότι το hack πρέπει να βασίστηκε στο checkm8 exploit και το διαφορετικό που κάνει από το checkra1n είναι το γεγονός ότι μπορεί να εκτελεστεί on-device και δεν χρειαζόσαστε υπολογιστή.  

Ωστόσο, σήμερα ο @ 08Tc3wBB δημοσίευσε ένα άλλο βίντεο που φαίνεται να υποδηλώνει ότι το jailbreak του για το iOS 13.3.1 beta 3 δεν βασίζεται στο checkm8, καθώς αυτό ισχύει μόνο για το iPhone X ή νωρίτερα. Στο τελευταίο βίντεο που έχει αναρτηθεί στο λογαριασμό του στο Twitter, ο χάκερ μπορεί να κάνει jailbreaking στο iOS 13.3.1 beta 3 σε ένα iPhone 11 Pro Max, μια συσκευή που δεν επηρεάζεται από checkm8.

Μετά το jailbreaking το iPhone 11 Pro Max χρησιμοποιώντας ένα προσαρμοσμένο εργαλείο jailbreaking, μπορούμε να δούμε τον hacker να ξεκινάει το Cydia σε αυτό. Μπορεί επίσης να θεωρηθεί ότι επιτυγχάνει πρόσβαση ρίζας στη συσκευή. Το επίτευγμα που έγινε από το @ 08Tc3wBB είναι αρκετά σημαντικό, καθώς όχι μόνο έχει jailbroken το iOS 13.3.1 χρησιμοποιώντας άλλο exploit εκτός από το checkm8, αλλά το έχει κάνει σε ένα iPhone 11 Pro Max .


Το iPhone 11 Pro Max, όπως και τα άλλα iPhone 11 Pro και το iPhone 11 διαθέτουν το τσιπ A13 Bionic. Αυτό έρχεται ως μια μεγάλη είδηση ​​για τους χρήστες που περιμένουν ένα jailbreak για τα νεότερα iPhone μοντέλα όπως το iPhone XS, το iPhone XS Max, το iPhone XR, το iPhone 11 Pro Max, το iPhone 11 Pro και το iPhone 11. Με αυτή τη νέα επίδειξη μπορούμε να δούμε ότι ένα jailbreak είναι πράγματι δυνατό για αυτά τα iPhones και μπορεί να επιτευχθεί με το iOS 13.3.1, το οποίο είναι η πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση του iOS .

Έχοντας πει όλα αυτά, δεν έχουμε ακόμα ιδέα εάν ο @ 08Tc3wBB έχει στα σχέδια του μια απελευθέρωση του jailbreak για το iPhone 11 και άλλες νεότερες συσκευές η είναι πολύ πιθανό ότι είναι μόνο για ερευνητικούς σκοπούς.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι χάκερ αποφεύγουν να κυκλοφορούν ένα δημόσιο jailbreak και προτιμούν να αναφέρουν τα σφάλματα που εκμεταλλεύονται την Apple είναι λόγω του προγράμματος Bug Bounty της Apple , το οποίο πληρώνει μέχρι και $ 1.000.000 γι 'αυτούς.

Θα σας ενημερώσουμε με περισσότερες πληροφορίες όταν είναι διαθέσιμες.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ