2020-01-31 19:59:40
Φωτογραφία για REBRAIN GREECE: Η αντεπίθεση στην ανεργία - Διπλή συμμαχία Βρούση, Φαρμάκη στην επιστροφή των ελληνικών μυαλών που έφυγαν στο εξωτερικό
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ, Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πρόσκληση του Ν. Φαρμάκη στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα να αξιοποιήσει το REBRAIN GREECE

«Στο μυαλό μου υπάρχει μία εικόνα: Να μπορέσουμε να υποδεχτούμε σε λίγο καιρό τους πρώτους συμπατριώτες μας που θα επιστρέψουν εδώ, στη Δυτική Ελλάδα, χάρη σε αυτό το πρόγραμμα. Και όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα ότι μια νέα και καλύτερη εποχή, ήδη ξεκίνησε…». Με αυτά τα λόγια ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, τόνισε τη σημασία που έχει η υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ Υπουργείου Εργασίας και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την υλοποίηση του προγράμματος REBRAIN GREECE.

Η τελετή υπογραφής πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην Πάτρα, παρουσία του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση, καθώς και εκπροσώπων των τοπικών παραγωγικών φορέων, τους οποίους ο Περιφερειάρχης κάλεσε από κοινού με την επιχειρηματική κοινότητα, να στηρίξουν και να αξιοποιήσουν το REBRAIN GREECE, ώστε, όπως χαρακτηριστικά είπε «να αντιμετωπίσουμε τον μεγάλο εχθρό της ελληνικής κοινωνίας», δηλαδή την ανεργία και τη φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ