2020-02-26 15:57:15
Φωτογραφία για ΣτΕ: Άκυρο σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη για προσωρινή διαταγή
Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ Ξάνθη για «πάγωμα» της διαδικασίας επιβολής ποινών από τα όργανα της Super League και της ΕΠΟ για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΣτΕ απάντησε… αρνητικά στο αίτημα των δύο συλλόγων, κάτι που σημαίνει πως η απόφαση της ΕΕΑ είναι απολύτως σύννομη και δεν υπάρχει κανένας λόγος για «μπλοκάρισμα» στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Μάλιστα, με την εν λόγω απόφαση του Συμβουλίου, το Πειθαρχικό Όργανο της Super League δεν αντιμετωπίζει κανένα… κώλυμα για την έκδοση της απόφασης. Άλλωστε, οι δύο ΠΑΕ έχουν πάρει προθεσμία για να καταθέσουν τα υπομνήματά τους μέχρι την Παρασκευή (28/2) και η απόφαση αναμένεται να βγει εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, την Τρίτη (25/2), μερικές ώρες πριν την έκδοση της απόφασης από το Συμβούλιο της Επικρατείας, άλλαξε ο εισηγητής, παρά το γεγονός πως ο προηγούμενος είχε οριστεί την Παρασκευή (21/2) από το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ