2020-03-25 20:39:23
Φωτογραφία για Η Apple ενημέρωσε το Shazam με το Split View στο iPad
Η Apple κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση στην εφαρμογή του Shazam . Υπάρχει μια νεα καινοτομία αφιερωμένη στους χρήστες με ένα iPad και μια άλλη που αφορά τόσο σε εκείνους με ένα iPhone όσο και με ένα iPad.  

Η έκδοση iPad υποστηρίζει τώρα το Split View, το οποίο επιτρέπει την εμφάνιση δύο εφαρμογών στην ίδια οθόνη. Μπορούμε έτσι να έχουμε το Shazam στα αριστερά και μια άλλη εφαρμογή στα δεξιά, όπως του Safari στο παράδειγμα.

Για να χρησιμοποιήσετε την προβολή διαχωρισμού, πρέπει να ανοίξετε μια εφαρμογή, σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης για να εμφανιστεί η βάση σύνδεσης και κρατήστε το δάχτυλό σας σε ένα εικονίδιο εφαρμογής και, στη συνέχεια, σύρετέ το προς το αριστερό ή το δεξί άκρο στην οθόνη. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος του παραθύρου για κάθε εφαρμογή χρησιμοποιώντας τον διαχωριστή που βρίσκεται στο κέντρο της οθόνης.

Εκτός από το Split View, η Apple εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να προσθέσει νέες χειρονομίες. Τώρα είναι δυνατό να σύρετε προς τα αριστερά από τη λίστα της μουσικής που έχετε ήδη για να τα διαγράψετε γρήγορα. Δεν χρειάζεται να τα αγγίξετε και στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή διαγραφής.

Το Shazam είναι διαθέσιμο δωρεάν στο App Store για iPhone και iPad.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Contagion (2011) Official Trailer
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Contagion (2011) Official Trailer
George Orwell
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
George Orwell
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ