2020-04-07 00:44:40
Φωτογραφία για O ΙΣΑ εξασφάλισε 500.000 υλικά ατομικής προστασίας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, γυαλιά, στολές προστασίας) και ξεκίνησε να τα αποστέλλει σε 4.500 ελευθεροεπαγγελματίες γιατρούς
Γ. Πατούλης : «Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ΠΦΥ και να είμαστε με όλες τις δυνάμεις μας δίπλα στους γιατρούς της Αθήνας που δίνουν τη μάχη ενάντια στον αόρατο εχθρό.»

O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εξασφάλισε 500.000 υλικά ατομικής προστασίας και ξεκίνησε να τα αποστέλλει σε 4.500 ελευθεροεπαγγελματίες γιατρούς προκειμένου να παραμείνουν ασφαλείς και να κρατήσουν ανοιχτά τα ιατρεία τους μέσα στη μεγάλη αυτή υγειονομική κρίση.

Πρόκειται για μάσκες, γάντια και αντισηπτικά που αποστέλλονται με courier σε όσους γιατρούς έχουν δηλώσει την επιθυμία καθώς και στολές προστασίας και γυαλιά που θα διατεθούν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα σε ομάδες επαγγελματιών υψηλού κινδύνου.

Σημειώνεται ότι ο ΙΣΑ έχει ήδη αποστείλει 75.000 μάσκες και γάντια, σε 1300 ιατρεία της Αθήνας και συνεχίζει την προσπάθεια για να συνδράμει τα μέλη του και να στηρίξει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.


Σχολιάζοντας το θέμα, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, τόνισε τα εξής:

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια να εξασφαλίσουμε το απαραίτητα μέσα προστασίας για τα μέλη του ΙΣΑ, προκειμένου να είναι ασφαλείς και να κρατήσουν ανοιχτά τα ιατρεία τους, την κρίσιμη αυτή ώρα που ο ασθενής και η πατρίδα μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Είναι θέμα ύψιστης σημασίας να παραμείνει όρθια η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που αποτελεί το ανάχωμα για να μη καταλήξουν τα περιστατικά στα νοσοκομεία. Πρέπει ωστόσο και η πολιτεία να διασφαλίσει άμεσα όλα τα μέσα προστασίας στους εργαζόμενους στις δομές υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης και δίνουν τον αγώνα με αυταπάρνηση. Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε με όλες τις δυνάμεις μας δίπλα στους γιατρούς της Αθήνας.»

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ