2020-04-17 18:22:19
Φωτογραφία για Η Apple Music στον Ιστό βγαίνει από το Beta και είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους
Η ακρόαση της Apple Music από τον Ιστό είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους. Η Apple προσέφερε μια beta τον περασμένο Σεπτέμβριο και η σταθερή έκδοση είναι σε ισχύ από σήμερα. 

Η διεύθυνση πρόσβασης στο Apple Music στον ιστό ήταν beta.music.apple.com κατά τη διάρκεια της έκδοσης beta αλλά τώρα είναι μόνο το music.apple.com . Στην πραγματικότητα, το παλιό URL ανακατευθύνει αυτόματα τους χρήστες στο νέο.

Η εμπειρία της Apple Music στον Ιστό είναι λίγο πολύ παρόμοια με αυτήν στο iTunes ή στην εφαρμογή Μουσική, εάν διαθέτετε macOS Catalina. Βρίσκουμε τις ενότητες Για εσάς, Εξερεύνηση και Ραδιόφωνο στα αριστερά. Τα βασικά βρίσκονται στο κέντρο της οθόνης με τα διαφορετικά άλμπουμ να εμφανίζονται. Είναι δυνατόν να καθοδηγηθείτε από τους αλγόριθμους της Apple Music και να ακούσετε τι επισημαίνεται ή να κάνετε αναζήτηση για να ακούσετε ένα συγκεκριμένο τραγούδι. Και όσοι έχουν λίστες αναπαραγωγής θα τις βρουν στην έκδοση Web.

Η χρήση της Apple Music στον Ιστό είναι πολύ απλή: μεταβείτε στη διεύθυνση music.apple.com , συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Apple και τελειώσατε. Μπορείτε να παίξετε οποιαδήποτε μουσική προσφέρεται. Αυτή η έκδοση ιστού θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σε Windows, Linux και Chrome OS. Οι χρήστες με Mac μπορούν επίσης να το χρησιμοποιήσουν, αλλά το ενδιαφέρον είναι λιγότερο αφού γνωρίζουμε ότι η εφαρμογή Μουσική που είναι εγκατεστημένη από προεπιλογή προσφέρει παρόμοια εμπειρία.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ