2020-04-28 21:14:41
Φωτογραφία για Γέφυρα στη Γένοβα: Σήμερα ολοκληρώνεται η κατασκευή της
Θα ηχήσουν οι σειρήνες κατά την εγκατάσταση του τελευταίου τμήματος της γέφυρας που κατέρρευσε τον Αύγουστο του 2018, παρασύροντας στο θάνατο 43 άτομα

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η νέα γέφυρα στη Γένοβα, που κατασκευάστηκε μετά τη θανατηφόρα κατάρρευση το 2018.

Σήμερα θα εγκατασταθεί το τελευταίο τμήμα της, ενώ η κατασκευή της δομής στην παράκτια περιοχή της Λιγουρίας της βόρειας Ιταλίας συνεχίστηκε καθ `όλη τη διάρκεια του εθνικού αποκλεισμού λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς θα ηχήσουν οι σειρήνες κατά την εγκατάσταση του τελευταίου τμήματος της γέφυρας που κατέρρευσε τον Αύγουστο του 2018, παρασύροντας στο θάνατο 43 άτομα.

Ο διάσημος Ιταλός αρχιτέκτονας Renzo Piano σχεδίασε την αντικατάσταση του κομματιού που κατέρρευσε, δίνοντάς του μια κυρτή όψη ενός καραβιού για να τιμηθεί η λαμπερή θαλάσσια ιστορία της Γένοβας. Διαθέτει δομή υψηλής τεχνολογίας με ρομπότ συντήρησης.

Οι εργασίες ολοκλήρωσης για τη νέα δομή μήκους περίπου ενός χιλιομέτρου θα περιλαμβάνουν ασφαλτόστρωση και εγκατάσταση διαφανών ανεμοφράξεων και ηλιακών συλλεκτών. Θα ακολουθήσουν αυστηρές δοκιμές του αυτοκινητόδρομου πριν δοθεί στην κυκλοφορία κάτι που υπολογίζεται περί τα τέλη Ιουλίου.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Για την Αγία ταπείνωση
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Για την Αγία ταπείνωση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ