2020-05-21 14:20:17
Φωτογραφία για Με ρόλο-κλειδί στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ η...
Οι Άγριες Μέλισσες επέστρεψαν με νέα επεισόδια αλλά και με νέα πρόσωπα. Νέες αφίξεις θα έχουμε στη σειρά και το επόμενο διάστημα. Στο επεισόδιο 93 που θα προβληθεί απόψε ,21 Μαΐου, μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες η Αλίνα Κοτσοβούλου.

Η Αλίνα Κοτσοβούλου θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Βασούλας, έναν χαρακτήρα που γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό από τα spoilers. Η Βασούλα είναι η γυναίκα του Λια, ο οποίος ήταν στην ομάδα των χωρικών που κατέστρεψε τα χωράφια των αγροτών του Συνεταιρισμού στο Διαφάνι. Η Βασούλα γνωρίζει για τη συμμετοχή του άνδρα της σε αυτή την καταστροφή και είναι ο μάρτυρας μέσω του οποίου μπορεί να οδηγηθεί ο Δούκας στη φυλακή. Σ την αρχή θα προσπαθήσει να καλύψει τον άντρα της, όμως, σύντομα η πλοκή θα πάρει άλλη τροπή. 

Μέσα από αυτόν τον ρόλο, οι σεναριογράφοι περνούν ακόμα ένα μήνυμα, καθώς η Βασούλα είναι μια γυναίκα που έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Θα καταφέρει, άραγε, να ξεπεράσει τους φόβους της, να βοηθήσει την Ελένη και ανατρέψει την κατάσταση στις Άγριες Μέλισσες;

ΖappIT - Γιώργος Σκρομπόλας

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ