2020-06-28 03:42:15
Φωτογραφία για «Καμπανάκι» της FIΒΑ στην ΕΟΚ: «Εφαρμόστε τους κανονισμούς, αλλιώς θα έχει πρόστιμο»
Στη… σέντρα έβγαλε την ΕΟΚ η FIΒΑ, καθώς την κατηγορεί πως κάνει τα «στραβά μάτια» στα ban των ομάδων, επιτρέποντάς τους να κάνουν κανονικά μεταγραφές

Ένα δυνατό «καμπανάκι» κρούει η FIΒΑ στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης!

Σύμφωνα με το «Sportime», η παγκόσμια ομοσπονδία έστειλε έγγραφο στην ΕΟΚ, όπου την κατηγορεί για μη εφαρμογή των κανονισμών, αναφορικά με τα ban των ομάδων λόγω οφειλών σε παίκτες, ενώ παράλληλα την απειλεί και με πρόστιμο ύψους περίπου 19.000 ευρώ (σ.σ. 20.000 ελβετικά φράγκα).

Από ‘κει και πέρα, στο συγκεκριμένο έγγραφο επισυνάπτονται και οι κανονισμοί που αφορούν στην απαγόρευση μεταγραφών που επιβάλλεται σε μία ομάδα, λόγω οφειλών, με τη FIBA να δίνει και προθεσμία στην ΕΟΚ μέχρι τις 10 Ιουλίου, για να διευθετηθεί το θέμα, αλλιώς θα υπάρξουν οι ανάλογες κυρώσεις!

Στον επίλογο της επιστολής αναφέρεται: «Η FIBA λυπάται που δεν έχουν γίνει επιτυχημένα βήματα από την ομοσπονδία σας ώστε η ομάδα να συμμορφωθεί με τον κανονισμό του ΒΑΤ. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω και το γεγονός ότι δεν έχουν παρθεί τα ανάλογα μέτρα από την ομοσπονδία σας, τότε έχετε περιθώριο μέχρι τις 10 Ιουλίου του 2020 αυτό να λυθεί, ειδάλλως η FIBA δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιβάλλει το πρόστιμο ύψους 20.000 ελβετικών φράγκων».

Πηγή:www.sport-fm.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ