2020-07-02 07:01:40
Φωτογραφία για Μύκονος: Καράβι «μπλοκάρει» το παλιό λιμάνι - Έντονες αντιδράσεις
Το θέαμα δεν είναι ό,τι πιο ελκυστικό για το νησί των ανέμων - Πολλοί ζητούν την απομάκρυνση του καραβιού για αισθητικούς λόγους -φωτος

Ένα φορτίο που έγινε αφορμή για δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε δύο εταιρείες, «έδεσε» αναγκαστικά παλιό φορτηγό μέσα στο παλιό λιμάνι της Μυκόνου.

Με ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ισπανική εταιρεία κατά της πλοιοκτήτριας εταιρείας του εμπορικού πλοίου, το σκαρί μπλοκαρίστηκε από το υπουργείο Ναυτιλίας και παραμένει εδώ και μέρες μέσα στο παλιό λιμάνι της Μυκόνου.

Το θέαμα που δεν είναι ό,τι πιο ελκυστικό για το νησί των ανέμων, προκάλεσε αντιδράσεις, ενώ πολλές φωνές διαμαρτυρίας ζητούν την απομάκρυνσή του, κυρίως για αισθητικούς λόγους.

Μόνο που για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται εισαγγελική παραγγελία προκειμένου να μετακινηθεί σε άλλο ασφαλές σημείο, όπου θα παραμείνει ακινητοποιημένο, μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών.

Μετά τις διαμαρτυρίες για τον ελιμενισμό του στο παλιό λιμάνι της Μυκόνου, το υπουργείο Ναυτιλίας ζήτησε να υποδειχθεί ασφαλές σημείο για να μεταφερθεί το παλιό σκαρί.

Κάτι μάλλον δύσκολο στο νησί των ανέμων...
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ