2020-07-09 13:54:29
Φωτογραφία για Γιάννης Στάνκογλου: Δεν με ενδιαφέρει το σταριλίκι
Τι είπε ο ηθοποιός για την προσωπική του ζωή και την καριέρα του

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την καριέρα του, την προσωπική του ζωή αλλά και τους ρόλους που υποδύεται. Όπως είπε τον ενδιαφέρει να διαβάζει πολύ και να μπαίνει μέσα στην κατάσταση που απαιτούν χαρακτήρες και ρόλοι.

Μιλώντας για τους εφηβικούς του έρωτες αποκάλυψε: «Δεν ήμουν ο ωραίος του σχολείου. Ήθελα τη Λίτσα και δεν με ήθελε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός που φέτος έχει αγαπηθεί μέσα από το ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες αναφέρθηκε και στις εκδηλώσεις θαυμασμού που δέχεται από τον κόσμο.

«Πολλοί έρχονται και μου μιλούν για τις δουλειές που κάνω, ενώ αρκετοί ταυτίζονται με τους ρόλους που παίζω. Μου λένε τι να κάνω στη συνέχεια του σίριαλ που παίζω. Παίρνω πολλή αγάπη και απολαμβάνω την αναγνωρισιμότητα όσο χρειάζεται. Δεν με ενδιαφέρει το σταριλίκι».


Σχετικά με τους ρόλους που υποδύεται, εκείνο που τον ενδιαφέρει, όπως υπογράμμισε είναι να κάνει διαφορετικά πράγματα σε σχέση με το παρελθόν.

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή ξεκαθαρίζει πως προτεραιότητα στη ζωή του έχουν «τα παιδιά» τα οποία όπως λέει, του άλλαξαν τη ζωή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει σταματήσει… τις «τρέλες». Τα ωράρια του ηθοποιού είναι απρόβλεπτα και απαιτητικά, και για το λόγο αυτό «τα Σαββατοκύριακα είναι για τα παιδιά μου».

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε επίσης και για τα παιδικά του χρόνια στον Περισσό που είχαν όπως είπε λίγο από όλα «αλάνες, μπάλα, ξύλο και… αλητεία».

Όσο για την πιο διαδεδομένη παρεξήγηση για τον ίδιο, είναι ότι έχει ακούσει κουτσομπολιά για πράγματα που δεν έχει κάνει.

Τέλος είπε πως ενώ παλαιότερα του «πετούσαν τηλέφωνα μέσα στο σακάκι», τώρα οι περισσότερες γυναίκες γνωρίζοντας ότι έχει οικογένεια «δείχνουν ένα τακτ».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ