2020-07-21 22:28:04
Φωτογραφία για Τραμπ ξεκινά και πάλι καθημερινές ενημερώσεις για τον κορωνοϊό
Τις καθημερινές ενημερώσεις για τον κορωνοϊό ξαναρχίζει ο Ντόναλντ Τραμπ που όπως είπε στους δημοσιογράφους έκαναν... ρεκόρ τηλεθέασης στο παρελθόν Οι ενημερώσεις ξεκινούν εκ νέου από την Τρίτη, σε συνέχεια αυτών που γίνονταν τον Απρίλιο σχεδόν καθημερινά.

«Έδινα αυτές τις συνεντεύξεις και τις παρακολουθούσαν πολλοί άνθρωποι, είχαμε τηλεθέαση ρεκόρ στην ιστορία της καλωδιακής τηλεόρασης, ήταν ασύγκριτο», είπε, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Οβάλ Γραφείο, ενώ υποστήριξε ότι οι συνεντεύξεις ήταν «ένα πολύ καλό μέσο για την ενημέρωση των ανθρώπων».

Η ενημέρωση αυτή θα ξεκινά στις 5 το απόγευμα, τοπική ώρα (μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας).

Οι ενημερώσεις που προκάλεσαν σάλο

Οι συνεντεύξεις Τύπου ξεκίνησαν τον Μάρτιο με στόχο η ομάδα αντιμετώπισης κρίσεων του Λευκού Οίκου να ενημερώνει καθημερινά τους πολίτες για την εξέλιξη της επιδημίας. Συχνά ήταν πολύωρες και μερικές φορές προκαλούσαν σύγχυση ή και έντονες αντιδράσεις. Πιο χαρακτηριστική θεωρείται αυτή στην οποία ο Ντόναλντ Τραμπ είχε αναφερθεί στην πιθανότητα έγχυσης απολυμαντικού στο ανθρώπινο σώμα ως θεραπεία για τον νέο κορωνοϊό, αφήνοντας άπαντες άφωνους.


Ο πρόεδρος Τραμπ κατηγορήθηκε ότι επιχείρησε να εκμεταλλευτεί αυτές τις συνεντεύξεις για να προβληθεί ο ίδιος, λίγους μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές, διαστρέφοντας τον ενημερωτικό χαρακτήρα τους. «Σε τι χρησιμεύει να συμμετέχεις σε συνεντεύξεις Τύπου στον Λευκό Οίκο όταν τα ανέντιμα μέσα ενημέρωσης το μόνο που κάνουν είναι να θέτουν εχθρικές ερωτήσεις και αρνούνται να αφηγηθούν την αλήθεια ή τα γεγονότα με ακριβή τρόπο;» είχε διερωτηθεί ο ίδιος.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ