2012-06-22 17:29:50
Φωτογραφία για Κόντρα στα προγνωστικά των αγορών η Εθνική
Λίγες ώρες απέμειναν για το ιστορικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με τη Γερμανία για τους «8» του Euro 2012. Το κίνητρο είναι τεράστιο, αφού ο νικητής θα... βρεθεί στα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης της ηπείρου, ενώ έχουν δοθεί παράλληλα και έντονες πολιτικές προεκτάσεις στο παιχνίδι από μερίδα του Τύπου.

Ο πιο αντικειμενικός κριτής σε αυτές τις περιστάσεις είναι οι στοιχηματικές αγορές, από τις οποίες μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το πώς αξιολογούν την αναμέτρηση οι ποδοσφαιρόφιλοι ανά τον κόσμο.

Είναι προφανές ότι το φαβορί της αναμέτρησης είναι η Γερμανία. Μάλιστα, η απόδοση στον άσο, που ανταλλάσσεται αυτήν τη στιγμή στο 1,34 στην Betfair, παρουσιάζει ελάχιστες διακυμάνσεις. Οι αγορές δίνουν μόλις 9% πιθανότητα (απόδοση 12,50) στην Εθνική μας για νίκη στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Λίγο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα πρόκρισης στα ημιτελικά, ανεξαρτήτως αν αυτή έρθει στο 90λεπτο, στην παράταση ή στα πέναλτι, κάτι που ανταλλάσσεται στο 7,40 στην Betfair.


Σε ειδικά στοιχήματα, ελαφρώς πτωτική είναι η τάση της απόδοσης στο Under 2,5, το οποίο άνοιξε στο 2,10 και πλέον ανταλλάσσεται λίγο κάτω από το 2,00. Επικρατέστερο σκορ είναι το 2-0 υπέρ της Γερμανίας στο 6,00 και το 1-0 στο 7,20, ενώ για τους τολμηρούς υπάρχει η νίκη της Ελλάδας με 1-0 (28,00) και 2-0 (110,00).

Φαβορί από ελληνικής πλευράς για το πρώτο γκολ του αγώνα είναι οι Φάνης Γκέκας και Σαλπιγγίδης στο 18,00 στην Betfair και ακολουθούν οι Σαμαράς (20,00), Κατσουράνης (32,00), Τοροσίδης (46,00) και Κυριάκος Παπαδόπουλος (48,00). Το κυριότερο φόβητρο για την άμυνα της Ελλάδας αποτελεί ο Μάριο Γκόμεζ που ανταλλάσσεται στο 4,80 για να σκοράρει το πρώτο γκολ του προημιτελικού.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αγορά «Τρόπος Πρόκρισης». Η επανάληψη του σεναρίου του ημιτελικού του 2004 κόντρα στην Τσεχία, δηλαδή το να προκριθεί η Ελλάδα στην παράταση ανταλλάσσεται στο 34,00 στην Betfair. Αν πάλι οδηγηθούμε στα πέναλτι, διαδικασία στην οποία είναι παραδοσιακά δυνατοί οι Γερμανοί, το να κερδίσει η «νάσιοναλμανσαφτ» παίζεται στο 22,00.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αγορές και τα ειδικά στοιχήματα των προημιτελικών, επισκεφθείτε το www.betfair.com. Επίσης για την πληρέστερη ενημέρωση για το Euro 2012 και για τα υπόλοιπα σπορ, μπορείτε να μπείτε στο http://stoixima.betfair.com/. Επιπλέον, μέσα από το Twitter μπορείτε να παρακολουθήσετε Live την εξέλιξη όλων των αγώνων του Euro, τις μεταβολές στις αποδόσεις και ό,τι άλλο συμβαίνει στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Κάντε Follow στο Betfair_Hellas και μπείτε στο παιχνίδι!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ