2020-08-20 16:00:18
Φωτογραφία για Μυριέλλα Κουρεντή : «Έπαθα κατάθλιψη, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι»
Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε εν μέσω πανδημίας μίλησε η ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή στο περιοδικό Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού. 

Ζορίστηκες κατά την περίοδο της καραντίνας για τον κορονοϊό;

Ζορίστηκα πάρα πολύ, ειδικά τον πρώτο μήνα, έπαθα κατάθλιψη, έτρωγα συνέχεια, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι ήταν πολύ δύσκολο για μένα που είμαι δραστήριο άτομο, δεν περνούσα καθόλου καλά. Συγκατοικώ, έχω και γατάκι, αλλά Δεν μοιραζόσουν τον… εγκλεισμό με τον άνθρωπο που συγκατοικείς;

Τον μοιραζόμουν, αλλά δεν έχει να κάνει, ήταν γενικό το κλίμα, με όποιον κι αν μιλούσα στο τηλέφωνο, ήταν όλοι χάλια. Αυτό, μέχρι που αποφάσισα να γυρίσω τον «διακόπτη», να βρω το κουράγιο, τη θέληση και την αισιοδοξία, να κάνω πράγματα τα οποία μου αρέσουν, έστω και μέσα στο σπίτι. Όταν ξεκίνησε η καραντίνα, δεν βγήκα από το σπίτι, γιατί ανήκω στις ευπαθείς ομάδες, πάσχω από ασθματική βρογχίτιδα, οπότε δεν είχα και την επιλογή να πάω βόλτα, να δω τους δικούς μου. Ήμουν κλεισμένη αυστηρά μέσα στο σπίτι, έπαιρνα φάρμακα, έκανα ανάσες με φάρμακο, ήταν δύσκολα για μένα.

Μετά το δεύτερο μήνα, έκανα ένα «κλικ» στον εγκέφαλο μου κι άρχισα να φτιάχνω το σπίτι, ότι ζημιά υπήρχε να την μαστορεύω. Έτσι έφτιαξα το μπαλκόνι, ακόμα και αιώρα για τον γάτο μου, μπήκα σε άλλη διαδικασία.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ