2020-08-28 23:23:48
Φωτογραφία για «Πλήρωσα ακριβά το τίμημα» - Άντρας που θεωρούσε ότι η Covid-19 είναι hoax
Η σπαρακτική περιγραφή του Μπράιαν Χίτσενς που υποτίμησε την κατάσταση - Η Έριν «έφυγε» από ανακοπή, που προήλθε από επιπλοκή του νέου κορωνοϊού

Σχεδόν 900.000 είναι οι επιβεβαιωμένοι θάνατοι από Covid-19 σε όλον τον κόσμο και πάνω από 24 εκατ. τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Παρόλα αυτά, ένα ικανό ποσοστό, σε όλες τις χώρες του κόσμου, εξακολουθούν να πιστεύουν ότι πρόκειται για μία «ψεύτικη κρίση». Δυστυχώς, όμως, η πανδημία είναι αληθινή και σκοτώνει ανθρώπους, που σε διαφορετική περίπτωση θα ζούσαν πολλά χρόνια ακόμα. Ένας άντρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ ήταν ανάμεσα σε εκείνους που θεωρούσαν hoax την πανδημία από τον νέο κορωνοϊό. Το τίμημα που πλήρωσε για την εμμονή του ήταν μεγάλο. Ήταν η ζωή της συζύγου του Ο Μπράιαν Χίτσενς και η σύζυγός του, Έριν, ήταν αμφότεροι από εκείνους που αμφισβητούσαν τη σοβαρότητα της κατάστασης. Πριν από λίγες ημέρες, η Έριν έχασε τη ζωή της από ανακοπή, η οποία προήλθε από τις επιπλοκές του νέου κορωνοϊού.


Το ζευγάρι αγνόησε τις συστάσεις και δεν φορούσε μάσκες. «Νόμιζα ότι ίσως η κυβέρνηση να δοκιμάζει κάτι και ήταν σαν να το έριξαν εκεί για να μας αποσπάσουν» είπε ο Μπράιαν Χίτσενς στο πρακτορείο ειδήσεων WPTV.

Ο ίδιος και η Έριν επέμειναν να αγνοούν τις συστάσεις, έως ότου νόσησαν. Πρώτος νόσησε ο Μπράιαν και λίγες ημέρες μετά η σύζυγός του Έριν. Όταν η κατάστασή τους επιδεινώθηκε, πήγαν στο Palm Beach Gardens Medical Center.

«Μας υποδέχτηκαν αμέσως και πήγαμε και οι δύο στο ICU. Άρχισα να νιώθω καλύτερα μέσα σε λίγες μέρες, αλλά η σύζυγός μου χειροτέρεψε στο σημείο που την έβαλαν σε τεχνητό κώμα και στον αναπνευστήρα», έγραψε σε μια μακρά ανάρτηση στο Facebook τον Μάιο. Λίγες ημέρες μετά, η Έριν «έφυγε».

Ο Μπράιαν Χίτσενς ευχήθηκε να είχε ακούσει νωρίτερα τις συμβουλές των ειδικών. «Κοιτάζοντας πίσω, θα έπρεπε να φοράω μάσκα από την αρχή, αλλά δεν το έκανα και ίσως το πληρώνω τώρα. Ξέρω ότι εγώ το μετέφερα στη γυναίκα μου, ξέρω ότι με συγχωρεί και ξέρω ότι ο Θεός με συγχωρεί», δήλωσε σε μία σπαρακτική συνέντευξη που παραχώρησε, ώστε να δημοσιοποιήσει την εμπειρία του και να προειδοποιήσει πολλούς από εκείνους που εξακολουθούν να υποτιμούν ή να θεωρούν hoax την πανδημία που έχει εξαπλωθεί σε όλον τον πλανήτη.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ