2020-08-29 09:00:28
Φωτογραφία για Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν χρειάζονται τυμπανοκρουσίες αλλά πολλή αγάπη»



Στο περιοδικό «7 Μέρες TV» και τον Γιάννη Βίτσα μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, παραχωρώντας μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην νέα σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και στην γέννηση του γιου του.

Εδώ και ενάμιση μήνα έχεις ξεκινήσει γυρίσματα για το “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” που θα δούμε το φθινόπωρο στην ΕΡΤ1.

Είναι μία πολύ έξυπνη κομεντί. Το γέλιο προκύπτει από τις καταστάσεις. Έπειτα από το θάνατο του παππού τους Βαγγέλα οι τρεις εγγονοί του πηγαίνουν στο χωριό του και ανακαλύπτουν ότι πέρα από το παλιόσπιτο πού έμεινε κληρονομούν και 3 εκατομμύρια ευρώ υπό τον όρο, ότι για να πάρουν τα χρήματα, θα πρέπει να διαμείνουν για ένα χρόνο στο χωριό. Αν δεν τα καταφέρουν το ποσό θα δοθεί στους κατοίκους του. Έτσι ξεκινά η ανατρεπτική ιστορία μας. Εγώ υποδύομαι τον ιερέα του χωριού

Επιστρέφεις έπειτα από 14 χρόνια στην ΕΡΤ.

Ακριβώς. Έπειτα από τη σειρά “Λούφα και Παραλλαγή” που είχαμε κάνει και υπήρξε μεγάλη επιτυχία χαίρομαι που επιστρέφω στην ΕΡΤ. Ποτέ δεν άνηκα ούτως ή άλλως σε ένα κανάλι. Δέχτηκα μία πολύ ωραία πρόταση από τον Ανδρέα Μορφονιό και τον κύριο Καραγιάννη. Μου άρεσε η ιδέα ότι θα υποδυθώ ένα διαφορετικό χαρακτήρα. Για μένα είναι ζητούμενο. Στο θέατρο έχεις τη δυνατότητα. Στην τηλεόραση καλώς ή κακώς σε τυποποιούν Είναι ωραίο ότι ξεκινά μία καθημερινή σειρά στην ΕΡΤ έπειτα από είκοσι χρόνια, από “Τα φτερά του έρωτα”. Η ΕΡΤ δεν έχει πρώτο της μέλημα τα νούμερα τηλεθέασης, ούτε πρέπει. Έχει πολύ ενδιαφέρον ότι φέτος έχει σηκώσει τη παντιέρα στη μυθοπλασία.

Έπειτα από πολλούς τριγμούς που πέρασε μέσα στα τελευταία χρόνια.

Η ΕΡΤ οφείλει να έχει τη μυθοπλασία ως σημαία της, να κάνει μεγάλες παραγωγές, όπως επίσης και σίριαλ που βασίζονται πάνω σε σημαντικά μυθιστορήματα γιατί έχει τη δυνατότητα. Το “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” είναι μια καθημερινή σειρά με πολλά εξωτερικά γυρίσματα και μόνιμο καστ πάνω από 25 ηθοποιούς. Δύσκολα μπορεί να το αντέξει αυτό ένα ιδιωτικό κανάλι. Τα τελευταία 15 χρόνια οι όποιες κυβερνήσεις δεν έδιναν σημασία με εξαίρεση κάποιες εκλάμψεις όπως πρόπερσι με τη ζωή εν τάφω

Σε μία τόσο πολύ δύσκολη χρονιά σε όλα τα επίπεδα πέραν των εξαιρετικών επαγγελματικών νέων πριν από ένα μήνα έγινες πατέρας. Φαντάζομαι ότι είναι μαγικό αυτό το δώρο

Βέβαια. Αλλάζεις πίστα και όπως λένε και οι παλιοί αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που ήρθε το μωρό μας κοντά μας. Το περιμέναμε. Ζήσαμε έντονα την εγκυμοσύνη. Ήταν μία συναρπαστική περιπέτεια και τώρα συνεχίζεται με το μωρό δίπλα μας να μεγαλώνει.

Η πιο συγκινητική στιγμή σας με το μωρό;

Κάθε τι που κάνει ένα μωρό νομίζεις ότι είναι μία κατάκτηση. Από το να ανοίξει τα ματάκια του ορθάνοιχτα μέχρι το οτιδήποτε. Ένας άνθρωπος που φέρνουμε στη ζωή ανακαλύπτει τον κόσμο και εμείς μέσα από τα δικά του μάτια την ίδια τη ζωή. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό από μόνο του.

Στα γενέθλιά σου ανέβασες στο Instagram σου μία φωτογραφία σου με τη Λένα δροσάκη και έγραψες “44 γράφει το κοντέρ και νιώθω πώς ξεκινάω μαζί σου τη ζωή μου” Τι ωραίο συναίσθημα να εξομολογείσαι δημόσια όσα νιώθεις για τον άνθρωπο σου.

Οι παλαιοί έλεγαν πώς τα γραπτά μένουν. Έτσι ένιωθα, νιώθω και είμαι πολύ χαρούμενος που ζω την κάθε μου στιγμή δίπλα της. Έχουμε το μωρό μας και προχωράμε μαζί στη ζωή με όλες τις δυσκολίες, τα κακά, περίεργα ή λυπητερά γεγονότα. Όταν είσαι μαζί με τον άνθρωπό σου τα πάντα μπορούν να ξεπεραστούν και να ανατραπούν. Προσωπικά είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος.

Κάνατε το γάμο σας με τη Λένα Δροσάκη κλειστών των θυρών στις αρχές του καλοκαιριού με μόλις 25 άτομα.

Έτσι προέκυψαν τα πράγματα. Πηγαίναμε πάντα βάσει συνθηκών. Οι συνθήκες μας οδήγησαν

Λογω του κορονοιου δηλαδή επιλέξατε να κάνετε κλειστό γάμο;

Όταν αποφασίσαμε την ημερομηνία σκεφτόμασταν ότι θα ήταν δύσκολο λόγω των συνθηκών και ήταν όντως αρκετά δύσκολο. Οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε έναν πιο κλειστό γάμο και προχωρήσαμε έτσι όμορφα και ωραία. Δεν χρειάζονται τυμπανοκρουσίες αλλά πολλή αγάπη.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ