2020-09-02 15:40:07
Φωτογραφία για Εκτός «Καλοκαίρι Not» ο Γρηγόρης Γουντάρας και η Νάταλι ΚακκαβάΗ εκπομπή «Καλοκαίρι Not» του Open θα συνεχίσει να βρίσκεται στον αέρα μέχρι την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, οπότε και η επιστρέφει η Κατερίνα Καινούργιου με το «Ευτυχείτε». Ωστόσο, τόσο ο Γρηγόρης Γουντάρας όσο και η Νάταλι Κακκαβά θα αποχαιρετίσουν το κοινό μια εβδομάδα νωρίτερα και συγκεκριμένα την ερχόμενη Παρασκευή.

«Εγώ με τη Ναταλί σταματάμε την Παρασκευή, γιατί αυτή ήταν η συμφωνία, γιατί έχουμε δυο παιδάκια, γιατί έχουμε κάνει έναν προγραμματισμό, γιατί η γυναίκα που μας βοηθάει στο σπίτι έχει κάνει κι αυτή τον προγραμματισμό της και πρέπει να φύγει, γιατί εγώ πρέπει μετά από 52 εβδομάδες συνεχούς καθημερινής παρουσίας νιώθω την ανάγκη ότι πρέπει να ξεκουραστώ και στις 14 του μήνα θα επανέλθω με την Κατερίνα και το ανανεωμένο Ευτυχείτε», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά μας που έκαναν κι αυτοί τη θυσία τους να μας αποχωριστούν, γιατί δεν έχουν συνηθίσει να μας αποχωρίζονται», συμπλήρωσε η Νάταλι Κακκαβά.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ