2020-09-29 16:30:11
Φωτογραφία για «The Booth»: Η χαμηλή τηλεθέαση και το μεγάλο λάθος του Open



Τον κατήφορο έχουν πάρει τα νούμερα τηλεθέασης για την μεσημεριανή εκπομπή του Open, «The Booth». Η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κρυσταλλία Ρήγα και η Σοφία Κουρτίδου συζητούν τα προβλήματα τις καθημερινότητας και δίνουν τις δικές τους λύσεις, με χιούμορ και  αισιοδοξία, ωστόσο δεν είναι πολλοί οι τηλεθεατές που συντονίζονται για να τις ακούσουν. Ενδεικτικά, χθες 28/9 η εκπομπή σημείωσε μόλις 3,8%, καταφέρνοντας να «κοντράρει» μόνο την μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ με την Νάντια Κοντογεώργη.

Βέβαια, είναι να απορεί κανείς που οι ιθύνοντες του Open έδωσαν εξ’ αρχής έγκριση για να συνεχίσει η εκπομπή και τον χειμώνα, αφού εν μέσω θέρους και με μηδενικό ανταγωνισμό το «The Booth» έφτανε συνήθως μέχρι το 8-9%. Πως λοιπόν περιμένεις ότι θα διατηρηθούν τα εν λόγω ποσοστά, όταν στην εξίσωση θα μπουν ο Μουτσινάς, το «Ρουκ Ζουκ» και τα υπόλοιπα μεγαθήρια της μεσημεριανής ζώνης.

Μάλλον, τα στελέχη του σταθμού έλαβαν υπόψιν τους την επιτυχία που έχει η εκπομπή στα social media, αφού η αλήθεια είναι ότι το «The Booth» έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους χρήστες του twitter και όχι μόνο. Ωστόσο, το παρελθόν έχει δείξει ουκ ολίγες φορές ότι η αναπαραγωγή μιας εκπομπής στα social media δεν συνεπάγεται κατ’ ανάγκη και τα ανάλογα νούμερα τηλεθέασης.

Μένει λοιπόν να δούμε αν η γυναικοπαρέα του Open θα καταφέρει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα και να βρει το δικό της κοινό, η αν θα περάσει στην τηλεοπτική ιστορία ως μία ακόμα φιλότιμη προσπάθεια που πέρασε και…δεν ακούμπησε.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ