2020-10-22 07:52:32
Φωτογραφία για Ολλανδία: Το βίντεο-απολογία του βασιλικού ζεύγους για τις διακοπές στην Ελλάδα
Σε νέα απολογία, αυτή τη φορά με βίντεο, για τις διακοπές τους στην Ελλάδα ενώ ο κορωνοϊός «βράζει» στην Ολλανδία προχώρησαν ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα.

 

Στο βίντεό τους οι δύο γαλαζοαίματοι παραδέχονται ότι «δεν ήταν σοφό εκ μέρους μας να αγνοήσουμε την επίπτωση των νέων μέτρων στην κοινωνία μας».

«Το ταξίδι μας στην Ελλάδα προκάλεσε σοβάρες αντιδράσεις από αρκετούς Ολλανδούς. Είναι οδυνηρό να έχουμε προδώσει την εμπιστοσύνη σας σε εμάς» λένε ο Γουλιέλμος και η Μάξιμα.

«Από την αρχή της κρίσης του κορωνοϊού κάναμε το καλύτερο. Είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους. Είμαστε μέρος της. Αλλά δεν είμαστε αλάνθαστοι» συμπληρώνουν στην δημόσια συγγνώμη τους.

Σύμφωνα με το κρατικό κανάλια NOS το βασιλικό ζευγάρι επέστρεψε από την Ολλανδία το Σάββατο ενώ οι δύο μεγαλύτερες κόρες τους, η Αλεξία και η μέλλουσα βασίλισσα Αμαλία, έφυγαν από την Ελλάδα την Τρίτη.

Η οργή των Ολλανδών για το βασιλικό ζεύγος προκλήθηκε απο το γεγονός ότι την ίδια ώρα στην χώρα έχουν επιβληθεί μέτρα στους πολίτες για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού ανάμεσα στα οποία και η σύσταση για αποφυγή μη απαραίτητων ταξιδιών.
anatakti
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ