2020-10-23 12:31:11
Φωτογραφία για ΗΠΑ: «Νικητής» ο Μπάιντεν σε δημοσκόπηση του CNN μετά το ντιμπέιτ
 Το 53% όσων παρακολούθησαν πιστεύει ότι ο Μπάιντεν βγήκε ενισχυμένος από το ντιμπέιτ έναντι του 39% που είδε κερδισμένο τον Τραμπ Καλύτερη δουλειά φαίνεται πως έκανε ο Τζο Μπαίντεν στο τελευταίο ντιμπέιτ των υποψηφίων για την Προεδρεία, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε το CNN. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το 53% των ψηφοφόρων που είδαν το ντιμπέιτ υποστήριξαν την άποψη ότι ο Μπάιντεν είναι ο μεγάλος νικητής της τηλεοπτικής τους μάχης, έναντι του 39% που υποστήριξε τον Ντόναλντ Τραμπ.

Επιπλέον, το 73% υποστήριξε ότι η κριτική του Μπάιντεν στον Τραμπ ήταν εν πολλοίς δίκαιη, έναντι του 26% που την έκρινε άδικη, ενώ μοιρασμένο ήταν το ποσοστό που αφορούσε το αν οι επιθέσεις του Τραμπ στον Μπάιντεν ήταν δίκαιες (50% είπε ναι και 49% όχι).

Σημειώνεται βέβαια, ότι σε σχέση με αντίστοιχη δημοσκόπηση του CNN στη διάρκεια του πρώτου ντιμπέιτ των υποψηφίων, ο Τραμπ κέρδισε έδαφος, καθώς στην πρώτη τηλεμαχία τους, μόλις το 28% υποστήριξε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είχε κερδίσει στο ντιμπέιτ, ενώ το 67% θεωρούσε τις επιθέσεις του στον Μπάιντεν άδικες.


Το δεύτερο -και τελευταίο- αυτό ντιμπέιτ, ωστόσο, δεν άλλαξε και πολλά στη γενική εικόνα των υποψηφίων. Για παράδειγμα, πριν το ντιμπέιτ, το 55% των ψηφοφόρων έβλεπε τον Μπαίντεν με «καλό μάτι». Αυτό το ποσοστό μετά τα χθεσινοβραδινά ανήλθε σε 56%. Το αντίστοιχο ποσοστό του Τραμπ από την άλλη έμεινε σταθερό στο 42%.

Η δημοσκόπηση διεξήχθη με τηλεφωνικές συνεντεύξεις σε 585 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους, που παρακολούθησαν το χθεσινοβραδινό ντιμπέιτ. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ