2020-11-03 19:40:05
Φωτογραφία για Η αποκάλυψη της Ευαγγελίας Μουμούρη για την επιστροφή της «Χήρας»  στο Κολοκοτρωνίτσι



Λεπτομέρειες για την επιστροφή της «Χήρας» στο «Καφέ της Χαράς» έδωσε η Ευαγγελία Μουμούρη στο «Ευτυχείτε». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες» καθώς και για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό.

Για την επιτυχία της δραματικής σειράς του ANT1, «Άγριες Μέλισσες» δήλωσε:

«Απόλαυσα πάρα πολύ τη συμμετοχή στις Άγριες Μέλισσες. Κατ’ αρχάς την απόλαυσα με το που διάβασα το κείμενο. Μετά κρύωσα πάρα πολύ γιατί τα γυρίσματα έγιναν μέσα στις πιο κρύες μέρες του χειμώνα. Όλα ήταν πολύ ωραία. Βρήκα συναδέλφους, παίξαμε ωραία και χάρηκα που ήμουν μέρος αυτής της επιτυχίας. Πάμε για άλλα»

Σχετικά με την επιστροφή της στο «Καφέ της Χαράς» η Ευαγγελία Μουμούρη είπε: «Η χήρα επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι μετά από 15 χρόνια, γιατί έχει ανοιχτούς λογαριασμούς και θέλει να τους κλείσει. Σε ένα, δυο μήνες θα το δούμε αυτό. Έχει γίνει πια μια επαγγελματίας και επιστρέφει στο χωριό για να κλείσει τα ψέματα τα οποία έχουν ειπωθεί για αυτήν. Θέλει να πάρει το αίμα της πίσω».

Ενώ για τις δυσκολίες λόγω κορονοϊου πρόσθεσε: «Περνάμε δύσκολα αλλά ως ανθρωπότητα έχουμε περάσει και δυσκολότερα. Δηλαδή το να κλειστώ στο σπίτι μου για δυο μήνες, το θεωρώ καλύτερο από το να έχω κλειστεί σε ένα καταφύγιο και από πάνω να πέφτουν βόμβες» είπε αρχικά η ηθοποιός.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ