2020-11-04 08:38:45
Φωτογραφία για MSI με Radeon RX 6800 XT GAMING X TRIO Η MSI αποκάλυψε τα πρώτα renders από μια custom σχεδίασης Raden RX 6800 XT.

Η GPU που παρουσίασε η MSI είναι μια υλοποίηση της Raden RX 6800 XT η οποία διαθέτει 4608 Stream Processors και 16GB GDDR6 μνήμη. Η κάρτα που μας δείχνει η MSI φαίνεται πως έχει παρόμοια σχεδίαση με αυτόν των Ampere GPUs που έχει ήδη στο lineup με ορισμένες λεπτομέρειες όπως το χαρακτηριστικό Radeon στο επάνω μέρος της κάρτας. Η υλοποίηση ακούει στο όνομα MSI RX 6800 XT GAMING X Trio και ένα triple PCI slot μοντέλο με σύστημα ψύξης τριών ανεμιστήρων, ενώ όσο για την τροφοδοσία, απαιτεί 2x 8 Pin καλώδια PCI Express. Τα clock speeds είναι άγνωστα καθώς θα αποκαλυφθούν αργότερα από την MSI, σύμφωνα με το hwbox.gr

Σύμφωνα με το MSI Insider, οι φωτογραφίες της κάρτας δεν είναι πραγματικές αλλά renders, όμως η κάρτα θα βρεθεί στην αγορά κοντά με την επίσημη ημερομηνία που έχει ανακοινώσει η AMD, για τις 18 Νοεμβρίου. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, όμως η MSI επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει περισσότερες υλοποιήσεις της Radeon RX 6800, στο άμεσο μέλλον.Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ