2020-11-06 19:20:11
Φωτογραφία για DOT: Οι καλεσμένοι του Σαββατοκύριακου

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ. Με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την ομάδα της εκπομπής ακούμε τις ιστορίες των καλεσμένων τους, μαθαίνουμε μυστικά μόδας και ομορφιάς, μαγειρεύουμε νόστιμες συνταγές, μπαίνουμε στον κόσμο του internet και των social media και διασκεδάζουμε με εναλλακτικούς τρόπους.



Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, στον καναπέ του dot. κάθεται ο Λάκης Γαβαλάς. Μιλά για το «My Style Rocks» και για την τάση να μην αγοράζουμε καινούρια ρούχα, αλλά να ανακυκλώνουμε όσα ήδη έχουμε. Ακόμη, για τη θεατρική συνεργασία, που είχε το 1971 με τον Θανάση Βέγγο, τη Μαρία Ιωαννίδου και τη Ζωζώ Σαπουτζάκη και τη συμμετοχή του σε ταινία που έχει την έγκριση από το Φεστιβάλ των Καννών. Τη σχέση του με τον πατέρα του, τον σεβασμό που έχει από τον κόσμο, την επιθυμία του να είχε κάνει οικογένεια και πως θα μπορούσε να έχει παιδί 46 ετών.



Στην κουζίνα του dot. μπαίνουν η Μάγκυ Ταμπακάκη που ετοιμάζει ζεστή σαλάτα με κολοκύθα και κοφινάκι και ο Γιάννης Αποστολάκης που μας σερβίρει κρεμμυδόσουπα με φέτα και καπνιστό χοιρινό.



Στο τραπέζι του dot. κάθονται η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Σοφία Κουρτίδου. Μιλούν για την εκπομπή που παρουσιάζουν και ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στις ερωτικές σχέσεις. Αποκαλύπτουν πως όλα τα τηλεφωνήματα από την αρχή της εκπομπής είναι αληθινά και πως ο κόσμος τούς σταματά στον δρόμο και τους στέλνει μηνύματα για να τους εκμυστηρευτεί τα προβλήματά του.

Ακόμη, η Κατερίνα Γιατζόγλου εξηγεί πως η ζωή είναι ωραία και στα 60!



Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στον καναπέ του dot. κάθεται η Δανάη Μπάρκα. Μιλά για την πρωινή εκπομπή της, τι την έκανε να πει το ναι, τη νέα της καθημερινότητα και διευκρινίζει το κοινό της σημείο με την Ιωάννα Μαλέσκου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μιλά για την 8χρονη σχέση της με τον σύντροφό της, Πάνο και διαψεύδει για άλλη μια φορά τις φήμες περί ειδυλλίου με τον Απόστολο Ρουβά.

Ο beauty expert, Παντελής Τουτουντζής, μιλά για τη συνεργασία του με την Ελένη Φουρέιρα, τη Δούκισσα Νομικού και την Άννα Βίσση.

Μπαίνουμε στα παρασκήνια της φωτογράφισης του Γιάννη Κουκουράκη για το περιοδικό Down Town και μαθαίνουμε όλα όσα δεν ξέραμε γι’ αυτόν.



Ακόμη, ο Πέτρος Ιακωβίδης κάθεται στο τραπέζι του dot. και μιλά για τις μεγάλες του επιτυχίες αλλά και τα χρόνια που τραγουδούσε στα μπουζούκια σε ηλικία 13 ετών και πήγαινε άυπνος στο σχολείο.

DOT.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, στον ΣΚΑΪ

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Good Vibes!







Παρουσίαση: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Σκηνοθεσία: Σοφία Αθανασίου

Αρχισυνταξία: Κλεοπάτρα Πατλάκη

Διεύθυνση Παραγωγής: Νάσος Γαλακτερός 

Creative Director: Ρωξάνη Ρόμπου









Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ