2020-11-11 21:14:27
Φωτογραφία για Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Τραμπ με τη Μελάνια στο Άρλινγκτον μετά την ήττα του
Με τη σύζυγό του Μελάνια ο Τραμπ έδωσε το «παρών» στο Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλινγκτον, για την Ημέρα των Βετεράνων Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την ήττα του από τον Δημοκρατικό αντίπαλό του, Τζο Μπάιντεν, και μετά το κλίμα πόλωσης που δημιούργησε με τις εμπρηστικές δηλώσεις περί νοθείας.

Με τη σύζυγό του Μελάνια ο Τραμπ έδωσε το «παρών» στο Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλινγκτον, για την Ημέρα των Βετεράνων, δήλωσε στο Reuters ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζουντ Ντίρι.

Στο Άρλινγκτον βρέθηκε και ο νικητής των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Επανακαταμέτρηση ψήφο-ψήφο στην Τζόρτζια

Ψηφοδέλτιο-ψηφοδέλτιο θα ελεγχθεί η εκλογική διαδικασία στην Τζόρτζια, όπως ανακοίνωσε ο Ρεπουπλικανός υπουργός Εσωτερικών της Πολιτείας, σε μια κίνηση με προφανή στόχο να ευνοήσει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Πάντως, η απόφαση χειροκίνητης επανακαταμέτρησης ψήφων του Μπραντ Ράφενσπεγκερ, που στηρίζει το αίτημα του απερχόμενου προέδρου, θεωρείται ότι μπορεί μεν να μειώσει το ισχνό μεν αλλά ξεκάθαρο προβάδισμα του Τζο Μπάιντεν, χωρίς να καταφέρει να το εξαλείψει.

Η διαδικασία ανακοινώθηκε μία ημέρα μετά το αίτημα της εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ και του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για χειροκίνητη επανακαταμέτρηση, προκειμένου να πιστοποιηθούν τα αποτελέσματα.

Η πλευρά των Ρεπουμπλικανών υποστηρίζει - χωρίς να έχει παρουσιάσει στοιχεία - ότι υπάρχουν ασυμφωνίες ψήφων και εκλογικά λάθη σε όλη την πολιτεία. anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ