2020-11-11 21:18:44
Φωτογραφία για Μπλόκο… χάρος της Τροχαίας
To μπλόκο της Τροχαίας στη διασταύρωση με την έξοδο της Αττικής Οδού έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των αστυνομικών, αλλά και των οδηγών οι οποίοι δεν είχαν την απαραίτητη ορατότητα.Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα μπλόκα ελέγχων της Τροχαίας σε κάθε γωνία της Ελλάδας για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Σε γενικές γραμμες η συμπεριφορά των ανθρώπων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι εξαιρετική στα εκατοντάδες μπλόκα που στήνονται στην επικράτεια. Παραφωνία το σημείο που επέλεξε η Τροχαία Αγίας Παρασκευής, χθες (Τρίτη, 10/11) το μεσημέρι και συγκεκριμένα λίγο μετά τη γέφυρα του Σταυρού Αγίας Παρασκευής, στο ρεύμα προς Παιανία. Μετά από καταγγελίες αλλά και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το site astinomiko.gr, είναι εμφανές πως το σημείο που επιλέχθηκε να «στηθεί» το συγκεκριμένο μπλόκο εγκυμονούσε πολλούς κινδύνους για την πρόκληση τροχαίου ατυχήματος.

Αυτό διότι, επιλέχθηκε η διασταύρωση με την έξοδο της Αττικής Οδού, ένα σημείο που οι οδηγοί στρίβουν αριστερά προς Μεσογείων και Κλεισθένους, χωρίς να διευκολύνονται από κάποιον φωτεινό σηματοδότη.


Εφόσον, λοιπόν, ακινητοποιηθεί στο συγκεκριμένο σημείο για έλεγχο κάποιο λεωφορείο (όπως και έγινε), η ορατότητα των οδηγών που επιθυμούν να στρίψουν είναι μηδενική και οι κίνδυνοι μεγάλοι.

Όπως αναφέρει το astinomiko.gr, η ακινητοποίηση του απεικονιζόμενου λεωφορείου για τον έλεγχο του αριθμού των επιβατών και της χρήσης μάσκας, έθεσε σε κίνδυνο τον οδηγό μιας μοτοσικλέτας. Ο τελευταίος, προκειμένου να ελέγξει αν έρχεται αυτοκίνητο, αναγκάστηκε να βγει μπροστά από το λεωφορείο, μ’ αποτέλεσμα να γλιτώσει το ατύχημα την τελευταία στιγμή.

Μάλιστα, και άλλοι οδηγοί αντιμετώπισαν προβλήματα λόγω της μηδενικής ορατότητας, με τον οδηγό του λεωφορείου να προσπαθεί να τους διευκολύνει μέσω… κορναρισμάτων και νοημάτων. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ