2020-11-14 14:25:58
Φωτογραφία για «Φονική μηχανή» υποστηρίζει ότι εξουδετερώνει σχεδόν 100% τον νέο κορωνοϊό
Πώς το Nanowave της Dynamics «παγιδεύει» και σκοτώνει τον φονικό ιό - Επιβεβαιώνεται η επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας στον νέο κορωνοϊό Φάρμακα για την ίαση ασθενών, έρευνα για εμβόλια από πολλές εταιρείες, εκταμιεύσεις πολλών δισ. σε όλον τον κόσμο για την αντιμετώπιση των παράπλευρων -οικονομικών και κοινωνικών- συνεπειών της πανδημίας. Η φαρέτρα της ανθρωπότητας στη μάχη με τον νέο κορωνοϊό γεμίζει με βέλη, ωστόσο η επιστήμη αποδεικνύει συνεχώς όλους τους λόγους για τους οποίους τα προηγούμενα χρόνια δαπανήθηκαν τεράστια ποσά στην έρευνα και στην ανάπτυξη καινοτόμων μηχανισμών. Η εταιρεία Dynamics γνωστοποίησε τη δημιουργία μίας «φονικής μηχανής», η οποία ονομάζεται Nanowave (Νανοκύμα), η οποία σκοτώνει τον νέο κορωνοϊό σε ποσοστό 99%!

Το νέο καινοτόμο μηχάνημα λειτουργεί με βάση την απλή λογική της παγίδευσης και της εξουδετέρωσης του ιού μέσω υπεριώδους ακτινοβολίας.


Το Nanowave απορροφά αέρα και εξαπολύει υπεριώδες φως και στέλνει πάλι πίσω τον αέρα, αυτή τη φορά καθαρό, δίχως ιικό φορτίο. Η μηχανή απορροφά 300 λίτρα αέρα και σκοτώνει τους ιούς και άλλα μικρόβια σε χρόνο μικρότερο από δύο χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Δείτε το βίντεο από την παρουσίαση του Nanowave:

Έρευνες είχαν δείξει ότι η υπεριώδης ακτινοβολία «σκοτώνει» τον νέο κορωνοϊό. Η Dynamics, ωστόσο, φαίνεται να είναι η πρώτη εταιρεία που κατασκεύασε μία μηχανή, αξιοποιώντας τη συγκεκριμένη τεχνολογία, προτείνοντας μία ακόμη λύση κατά της Covid-19.

Η Dynamics είχε κατασκευάσει την πρώτη πλήρως εύκαμπτη λάμπα UV-C. Πλέον εφαρμόζει την τεχνολογία της στην πρώτη συσκευή ultra-high intensity UV-C ακτινοβολίας.

Οι δοκιμές της Nanowave έγιναν σε συνεργασία με τα εργαστήρια του Πανεπιστημίου του Τέξας, του Πανεπιστημίου του Κολοράντο και του Medical Branch. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, αγγίζοντας το 99,99907% αποτελεσματικότητα.

Ο Elias Towe, καθηγητής Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon, δήλωσε: «Η Dynamics δημιούργησε ένα από τα πρώτα βιώσιμα εργαλεία για την απενεργοποίηση του ιού COVID-19. Η απόδοση της συσκευής, όπως μετράται σε μεγάλα εργαστήρια των ΗΠΑ, είναι εντυπωσιακή».

«Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι η Dynamics τροποποίησε μερικές από τις μοναδικές τεχνογνωσίες σε ευέλικτες μικροηλεκτρονικές τεχνικές και τις συγχώνευσε με τις αναδυόμενες τεχνολογίες UV-C για να παράγει ένταση επαρκή για την απενεργοποίηση του ιού», πρόσθεσε.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ