2020-11-29 14:30:15
Φωτογραφία για Αποχώρηση από το Open



Παρελθόν για το Open αποτελεί από την Παρασκευή η Σόνια Καζόνι. Η δημοσιογράφος είχε πάρει τη θέση της υπεύθυνης επικοινωνίας και γραφείου τύπου πριν περίπου δύο χρόνια αφήνοντας τη διεύθυνση του περιοδικού «People» που κυκλοφορούσε με το «Εθνος της Κυριακής». 

Η Παρασκευή, ημέρα γενεθλίων για τη δημοσιογράφο ήταν και η τελευταία της στο κανάλι. Το γιόρτασε μάλιστα με τους συναδέλφους της κόβοντας και μια τούρτα. Και αργότερα έστειλε και το τελευταίο mail στους συναδέλφους της που ανέφερε τα εξής: «Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί γι’ αυτά τα δύο χρόνια δημιουργικής συνεργασίας και να ευχηθώ καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην εξαιρετική ομάδα του Open. Από την Δευτέρα για ότι μπορεί να χρειαστεί ισχύει πάντοτε ο αριθμός του κινητού μου τηλεφώνου».

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η παραίτηση – απομάκρυνση είχε δρομολογηθεί εδώ και πολύ καιρό. Κι αυτό διότι της χρέωναν πολλά. Έτσι προέκυψε τελικά ένα συναινετικό διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς όπως λέγεται στο παρασκήνιο των διαδρόμων του Open ούτε η δημοσιογράφος ήθελε να παραμείνει. Στη θέση της τοποθετήθηκε ο Άρης Μηλιώνης.

Τώρα λοιπόν ανοίγει ένας νέος κύκλος αποχωρήσεων αλλά και νέων φίξεων στο Open που θα διευρυνθεί από τη νέα χρονιά. Σε πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες…



Πηγή: nassosblog



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ