2020-12-05 11:06:51
Φωτογραφία για Ο Κλίντον ήταν «στον κόσμο του», δεν ήξερε καν τι ήταν τα «Φιλαράκια»
Ο Μπιλ Κλίντον «δεν είχε καμία επαφή» με την πραγματικότητα, είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Vanity Fair ένας πρώην βοηθός του, αναφέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την πλήρη άγνοια του πρώην προέδρου των ΗΠΑ για μία από τις διάσημες σειρές όλων των εποχών, τα «Φιλαράκια».

Στην αποκαλυπτική του συνέντευξη που δημοσιεύτηκε εχθές, ο Νταγκ Μπαντ ισχυρίστηκε ότι το να δουλεύει για τους Κλίντον ήταν σαν να ήταν μέλος μιας «αίρεσης» από την οποία δυσκολεύτηκε να φύγει. «Εκείνος ο κόσμος ήταν σαν αίρεση. Είναι δύσκολο να τον εγκαταλείψεις και δύσκολο να δεις έξω από αυτόν. Και είναι ακόμα πιο δύσκολο να το καταλάβεις αυτό όταν είσαι μέσα».

Αφότου ο Κλίντον άφησε το αξίωμα του προέδρου το 2001, κανείς δεν ήθελε να δουλέψει γι' αυτόν, ανέφερε ο Μπαντ, προσθέτοντας ότι ο πρώην εργοδότης του αισθανόταν μοναξιά και θλίψη επειδή η σύζυγός του ζούσε τότε στην Ουάσινγκτον και η κόρη του Τσέλσι έλειπε για σπουδές στην Οξφόρδη.


Εκείνη την περίοδο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ διασκέδαζε αφηγούμενος ιστορίες για πολέμους και παίζοντας παιχνίδια με χαρτιά, λέει χαρακτηριστικά ο Μπαντ, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο Κλίντον του είχε ζητήσει κάποτε να του εξηγήσει τι συνέβαινε στη σειρά «Φιλαράκια», επειδή δεν είχε την παραμικρή ιδέα τι αφορούσε.

«Ήταν τελείως εκτός επαφής με τον κόσμο. Μια βραδιά μου ζήτησε να του εξηγήσω τι συνέβαινε σε αυτή τη σειρά που τη λένε Friends», αναφέρει ο πρώην βοηθός του Κλίντον.

Mε πληροφορίες από New York Post
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ