2020-12-23 01:31:59
Φωτογραφία για Ταϊλάνδη: Διέρρευσαν 1.400 γυμνές φωτογραφίες της επίσημης ερωμένης του βασιλιά
Νέο σκάνδαλο ταλανίζει τη βασιλική οικογένεια της Ταϊλάνδης, μετά τη διαρροή 1.400 γυμνών φωτογραφιών της «βασιλικής ευγενούς συζύγου», ήτοι της επίσημης ερωμένης του εκκεντρικού «βασιλιά με το μπουστάκι».

Στις φωτογραφίες, η εσχάτως αποκατασθείσα Σινινάτ «Κόι» Βονγκνατζιραπάκντι, που αφότου υποβιβάστηκε, φυλακίστηκε και έχασε τον τίτλο της, επειδή παραβίασε τη βούληση του βασιλιά και πλέον επανήλθε, φαίνεται να ποζάρει γυμνή ή ημίγυμνη και κοιτά προκλητικά την κάμερα.

Η διαρροή των απαγορευμένων φωτογραφιών θεωρείται ότι συνδέεται με την μακροχρόνια έχθρα της με τη σύζυγο του βασιλιά, που δεν είδε με χαρά την επαναφορά της στο βασιλικό χαρέμι του Μάχα Βαγιραλονγκόρν. Άλλωστε η βασίλισσα Σούτντα δεν είχε δει με καλό μάτι την «αντίπαλό» της να ανακάμπτει, λαμβάνοντας πίσω τους βασιλικούς και στρατιωτικούς τίτλους της.

Εστάλησαν σε επικριτές της μοναρχίας

Οι φωτογραφίες εστάλησαν στον Βρετανό δημοσιογράφο Andrew MacGregor Marshall που ουκ ολίγες φορές έχει γράψει επικριτικά δημοσιεύματα για τη μοναρχία της Ταϊλάνδης. «Οι φωτογραφίες προέρχονται ξεκάθαρα από το προσωπικό τηλέφωνο της Koi» έγραψε στο Facebook.

Οι περισσότερες φωτογραφίες έχουν ληφθεί από την ίδια και πολλές από αυτές είναι ιδιαίτερα προκλητικές. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η λήψη έγινε για να τις στείλει στον βασιλιά της Ταϊλάνδης. Συνολικά υπάρχουν 1.443 στιγμιότυπα, που ελήφθησαν μεταξύ 2012-2014 και περιλαμβάνουν αποκαλυπτικές λήψεις με τόπλες και νυχτικά.

Επίσης, οι φωτογραφίες εστάλησαν σε ακαδημαϊκό από την Ταϊλάνδη, που ζει στην Ιαπωνία και αντιμετωπίζει διώξεις στη χώρα του, για τις επικρίσεις του στη μοναρχία. Μάλιστα, εστάλησαν με ψευδή διεύθυνση επιστροφής και σε επιστολή που βρίσκονταν στον φάκελο αναφερόταν ότι ελήφθησαν από «φιλοδημοκρατικούς Ταϊλανδούς χάκερ». Ωστόσο ο καθηγητής θεωρεί ότι κάτι τέτοιο είναι αληθές.
anatakti
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ