2021-01-08 05:12:47
Φωτογραφία για Η έκθεση για τον Υποδιοικητή του Θριασίου που νοσηλεύεται διασωληνωμένος μετά το εμβόλιο

medlabnews.gr iatrikanea  

Ολοκληρώθηκε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ethnos.gr, η εξέταση στα εργαστηριακά δεδομένα για τον Υποδιοικητή του Θριασίου νοσοκομείου ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος εδώ και μέρες στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού που οδήγησε σε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια. 

Ο 54χρονος δύο μέρες πριν τη νοσηλεία του είχε κάνει το εμβόλιο για τον κοροναϊό, γεγονός που για πολλούς σχετιζόταν με τον εμβολιασμό του. Ο Υποδιοικητής διασωληνώθηκε καθώς διαγνώστηκε με αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω της λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού.  

Τι αναφέρει η έκθεση Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ethnos.gr, στην έκθεση αναφέρεται ότι έπειτα από λεπτομερή εξέταση όλων των εργαστηριακών δεδομένων που έγινε, διαπιστώθηκε ότι παρουσίασε ρήξη της μιτροειδούς βαλβίδας η οποία και προκάλεσε τη λοίμωξη στο αναπνευστικό σύστημα. 

Η έκθεση σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του ethnos.gr έχει τεθεί ήδη υπόψιν του υπουργείου Υγείας και των αρμοδίων φορέων ώστε να αποσαφηνισθεί το ζήτημα που προκάλεσε έντονη ανησυχία. Να σημειωθεί ότι ο Υποδιοικητής του Θριασίου είχε υποβληθεί πριν λίγα χρόνια σε επέμβαση για την αντικατάσταση της βαλβίδας, όπως τονίζεται στην έκθεση. Πρόσφατα η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου είχε δηλώσει πως δεν σχετίζεται ο εμβολιασμός του με την οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια. 

πηγή: ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Elina Garanca - Habanera
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Elina Garanca - Habanera
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ