2021-01-09 08:31:36
Φωτογραφία για Το 5G chip που κρύβεται στο εμβόλιο για τον COVID19 ....τι είναι



 Μία από τις δημοφιλέστερες θεωρίες συνωμοσίας των τελευταίων μηνών είναι αυτή που έχει βάλει στην ίδια πρόταση τον Bill Gates, την πανδημία COVID19 και την τεχνολογία 5G. Εν ολίγοις, υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι η όλη κατάσταση που ζούμε είναι στημένη από τον ιδρυτή της Microsoft και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, οι οποίοι θέλουν να μας ελέγξουν απόλυτα μέσω των εμβολίων τους ενσωματώνοντας σε αυτά…τσιπάκια 5G.

Κάποιος θεούλης αποφάσισε να ενισχύσει αυτή τη θεωρία αναρτώντας την εικόνα του ηλεκτρικού κυκλώματος που βλέπετε και ισχυρίζεται πως πρόκειται για το 5G τσιπ που κατάφεραν να αφαιρέσουν οι Ρώσοι από το εμβόλιο της Pfizer κατά του κορωνοϊού. Στην ανώνυμη ανάρτηση του στην πλατφόρμα Telegraph αναλύει και τη θεωρία του επεξηγώντας τα σύμβολα του ηλεκτρικού κυκλώματος, ωστόσο, είναι εμφανές ότι ο άνθρωπος απλά τρολάρει. Η εικόνα που βλέπουμε δεν είναι κάποιο μυστικό τσιπάκι, αλλά το ηλεκτρικό κύκλωμα ενός πεντάλ για ηλεκτρικές κιθάρες…



Πέρα από τον χαβαλέ, το ζήτημα με τη συγκεκριμένη εικόνα και τη θεωρία που τη συνοδεύει είναι ότι διαδίδεται ως αληθινή σε κάποιες χώρες (όπως η Ιταλία και η Ρουμανία) από χρήστες των Facebook και Twitter, και δυστυχώς αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση να ελεγχθεί η παραπληροφόρηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Δεν αποκλείεται σύντομα να τη δούμε να κυκλοφορεί και στο ελληνικό Facebook…



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ