2021-01-11 16:04:21
Φωτογραφία για Κουζίνες σε Μπλε αποχρώσεις
Μπλε  κουζίνες

Παρά το ότι τυπικά το Μπλε δεν συγκαταλλέγεται στα ζεστά χρώματα, το αποτέλεσμα της χρήσης του στον χώρο της κουζίνας μπορεί να είναι ιδιαίτερα καλαίσθητο και ατμοσφαιρικό.

Τόσο οι σκούροι όσο και οι ανοιχτόχρωμοι τόνοι του μπλε και του γαλάζιου συνδυάζονται ιδανικά με τις αποχρώσεις φυσικού ξύλου και με το λευκό, που πολύ συχνά υπάρχουν στον χώρο της κουζίνας σε στοιχεία όπως τοίχοι, πάγκοι, δάπεδο, ενώ πολύ ιδιαίτερη διακοσμητικά είναι και η χρήση μπλε αποχρώσεων όχι στις μεγάλες επιφάνειες των ντουλαπιών αλλά επιλεκτικά σε ορισμένα σημεία - στοιχεία, όταν συνολικά ο χώρος της κουζίνας είναι διαμορφωμένος σε αποχρώσεις του ξύλου, σε άσπρο ή όποια άλλη ταιριαστή με μπλε απόχρωση.  



Όλες οι μπλε αποχρώσεις είναι το ίδιο πετυχημένες διακοσμητικά στον χώρο της κουζίνας είτε αυτή είναι διαμορφωμένη σε μοντέρνο είτε σε πιο κλασσικό ή και παραδοσιακό στυλ. 


Ο συνδυασμός παλ και πιο έντονων μπλε αποχρώσεων, σε μικρές επιφάνειες-λεπτομέρειες, επίσης δημιουργεί ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 



Οι παλ και γενικά ανοιχτόχρωμοι τόνοι μπλε-γαλάζιου είναι ιδανικοί για κουζίνες μικρών διαστάσεων στις οποίες δίνουν μια ιδιαίτερα φωτεινή και καλαίσθητη εμφάνιση.  

Σε κουζίνες διαμορφωμένες με ντουλάπια σε λευκό χρώμα, το μπλε είναι μια από τις κατάλληλες αποχρώσεις για χρήση στα πλακάκια ή σε κάποιο σημείο των τοίχων. 

Ο πολύ κομψός συνδυασμός μπλε-καφέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κουζίνες διαμορφωμένες σε ρουστίκ, παραδοσιακό ή ethnic-boho κουζίνες με αρκετά στοιχεία - έπιπλα σε απόχρωση φυσικού ξύλου. 

Αποχρώσεις όπως το παλ κίτρινο ή  πράσινο στον χώρο της κουζίνας μπορούν επίσης να συνδυαστούν με μπλε στοιχεία όπως πλακάκια, μεμονωμένα ντουλάπια κλπ σε μπλε χρώμα. 

Το γαλάζιο είναι από τις πιο κατάλληλες αποχρώσεις για χρήση σε κουζίνες διαμορφωμένες σε vintage στυλ και σε συνδυασμό με ζεστές-έντονες αποχρώσεις όπως το κόκκινο ή το πορτοκαλί. 

Μικρές λεπτομέρειες σε έπιπλα, υφασμάτινα στοιχεία κλπ. σε μπλε απόχρωση θα δημιουργήσουν πολύ όμορφο κοντράστ αν η κουζίνα σας είναι διαμορφωμένη συνολικά σε λευκό χρώμα. 

Σε ενιαίους χώρους σαλόνι-τραπεζαρία-κουζίνα το μπλε επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί  πολύ πετυχημένα με συνδυασμό μπλε τόνων σε όλους τους χώρους, για την δημιουργία ενός καλαίσθητου συνόλου.   

Με χρώματα κιμωλίας μπορείτε χωρίς ιδιαίτερο κόπο να αλλάξετε την όψη των ντουλαπιών της κουζίνας και να αποκτήσετε μια ...καινούργια μπλε κουζίνα σε όποιο τόνο - απόχρωση προτιμάτε, σε μοντέρνο αλλά και αντικέ στυλ.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ