2021-01-23 02:39:21
Φωτογραφία για Οι νέες ελληνικές σειρές της σεζόν που ξεχωρίσαμε



Αν και βρισκόμαστε στα μέσα της σεζόν οι τηλεοπτικές προτάσεις είναι τόσες πολλές που ακόμα και τώρα μπορείτε να τις παρακολουθήσετε και να καλύψετε τα κενά σας ακόμα και από της σελίδες web των καναλιών.

Εμείς ξεχωρίσαμε κάποιες από τις νέες σειρές που γνωρίσαμε αυτή την σεζόν και σας τις προτείνουμε.

Alpha

Αγγελική: Πριν 17 χρόνια τέσσερα αδέλφια ανήλικα βίασαν μια κοπέλα και την παράτησαν  στην μέση του πουθενά αβοήθητη. Τώρα επιστρέφει με άλλο όνομα για να πάρει την εκδίκηση της.

Μια σειρά που οι ερμηνείες είναι καθηλωτικές και κυρίως της Φιλαρέτης Κομνηνού που επέστρεψε στην τηλεόραση και είναι απλά μοναδική.

Γιατί αξίζει: Θίγει ένα σοβαρό ζήτημα που δεν είναι άλλο από την κακοποίηση των γυναικών και μάλιστα καταφέρνει κάθε επεισόδιο να σε καθηλώνει. 

Ant1

Ήλιος: Μια κοπέλα επιστρέφει στην Καβάλα 18 χρόνια μετά την φυγή της για να ξεπεράσει τον χαμό της αδελφής της η οποία αυτοκτόνησε. Μυστικά και ψέματα βγαίνουν στο φως. 

Γιατί αξίζει: Δεν κουράζει και δεν είναι όλο το σενάριο μια υπόθεση. Οι υποθέσεις διαδέχονται η μια την άλλη πολύ γρήγορα.

Παρουσιάστε: Δυο αξιωματικοί, δύο στρατόπεδα άπειρες κόντρες και καψόνια. Τι άλλο θέλουμε από μια κωμωδία με φαντάρους;

Γιατί αξίζει: Γιατί είναι κωμωδία από τις λίγες.

Ρικ

Το μυστικό της πεταλούδας: Ένας ύμνος για την μάνα. Μια δραματική σειρά με αλλεπάλληλες εξελίξεις που κόβουν την ανάσα.

Γιατί αξίζει: Γιατί πρόκειται για μια σειρά με εξαιρετικές ερμηνείες και υποθέσεις που σε κρατούν συνεχώς καθηλωμένο.

Η σεζόν βέβαια συμπεριλαμβάνει πολλές σειρές οι οποίες συνεχίζουν την επιτυχημένη τους πορεία για μια ακόμη χρονιά, όπως και σειρές που ξεκινούν αυτό τον καιρό . Εμείς σταθήκαμε στις φρέσκιες τηλεοπτικές δουλειές που ξεχωρίσαμε για φέτος και που ξεκίνησαν από το φθινόπωρο.


doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ