2021-01-26 12:56:40
Φωτογραφία για Εξαδάκτυλος: Φοβήθηκα πολύ όταν βρέθηκα θετικός – Δεν ξέρω πού κόλλησα
Για την περιπέτεια της υγείας του, καθώς διαγνώστηκε θετικός με κορονοϊό, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, μόλις 10 ημέρες αφότου έκανε το εμβόλιο. Όπως είπε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, δεν γνωρίζει πού κόλλησε κορονοϊό. Σημείωσε δε, ότι εάν το είχε ο ίδιος παραβλέψει, τα συμπτώματα παραπέμπουν σε απλό κρυολόγημα.

Ο κ. Εξαδάκτυλος ανέφερε ότι παρουσιάζει ελαφριά συμπτώματα κορονοϊού και παίρνει το φάρμακο κολχικίνη. «Έχω πλήρη επίγνωση ότι είναι ένα φάρμακο που βοηθά αλλά δεν είναι το φάρμακο που θεραπεύει και λύνει το πρόβλημα», σημείωσε. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό, δέκα ημέρες πριν εμφανίσει τα συμπτώματα. «Αυτό βοηθά στο να εμφανίσει κάποιος πιο ήπια συμπτώματα από τη νόσο», σημείωσε.


Παράλληλα τόνισε ότι το γεγονός ότι κόλλησε δεν έχει καμία σχέση με τον εμβολιασμό καθώς τα εμβόλια αυτά δεν έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν τη νόσο». Στη συνέχεια ο κ. Εξαδάκτυλος πρόσθεσε ότι «δεν έχουμε εξετάσει εάν πρόκειται για κάποια από τις μεταλλάξεις του κορονοϊού, αυτό μπορούμε να το δούμε, αλλά δεν έχω έρθει σε επαφή με ταξιδιώτη, ούτε ταξίδεψα ο ίδιος».

Ο κ. Εξαδάκτυλος είναι σε καραντίνα, ενώ εκτός από τον ίδιο θετική στον κορονοϊό είναι η σύζυγός του. αλλά όχι τα δύο τους παιδιά. Σχετικά με το εάν φοβήθηκε όταν έμαθε ότι κόλλησε Covid-19 ο ίδιος σημείωσε: «Φοβήθηκα πολύ, έχω μία ηλικία, έχω υπέρταση, έχω άγχος και υπάρχει μια μεγάλη αναστάτωση», είπε χαρακτηριστικά ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό. Πρόσθεσε επίσης ότι είναι μεγάλη η αναστάτωση να διακόπτει κανείς όλες τις δραστηριότητές του για 15 ημέρες. themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ