2021-02-09 15:47:59
Φωτογραφία για Μπάμπης Βωβός: Το μπαράζ πλειστηριασμών, το «ιερό» οικόπεδο στην Κηφισίας και τα άλλα «φιλέτα»
Η πολύπαθη «ΜΒΔΤ» βρίσκεται μπροστά σε νέα «σφυριά» για τα εναπομείναντα σε αυτήν ακίνητα - Όλες οι λεπτομέρειες Ο εκπέσας «βασιλιάς των γυάλινων πύργων» Μπάμπης Βωβός, ένα «ιερό οικόπεδο», αλλά και μπόλικη «essence» ελληνικής γραφειοκρατικής τρέλας συνθέτουν το σκηνικό ενός ακόμη «επεισοδίου» της μακράς και περιπετειώδους πορείας κατάρρευσης του άλλοτε κραταιού κατασκευαστή. Που ξεκινάει μεν, αλλά δεν περιορίζεται στους πλειστηριασμούς με τους οποίους είναι αντιμέτωπη η «Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική».

Το πώς χτίστηκε το «imperium» του απόλυτα αυτοδημιούργητου Βωβού θα μπορούσε, άλλωστε, να αποτελέσει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Το ίδιο και η μάχη του με τους «δαίμονες» της οικονομικής κρίσης και της μεγάλης περιπέτειας του Βοτανικού. Που έπαιξε ρόλο καταλύτη, ώστε από το 2012 και μετά η εταιρία του να μπει στον ολισθηρό κατήφορο.

Έτσι μια τετραετία και πάνω από την συμφωνία εξυγίανσης της «Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική», το μόνο που κερδήθηκε ήταν κάποιος χρόνος, χωρίς όμως να αλλάζουν επί της ουσίας τα δεδομένα για την κάποτε ηγέτιδα τεχνική εταιρία. Η μετοχή της οποίας ύστερα από πολύ καιρό στον «πάγκο» της επιτήρησης, από τις 4 Δεκεμβρίου 2020 διεγράφη από το ταμπλό του Χρηματιστηρίου. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ