2021-03-14 10:50:36
Φωτογραφία για Ένα από τα ομορφότερα δεντρόσπιτα του κόσμου βρίσκεται στην Αμαλιάδα
Kotsifas Estate Treehouse

Ατμοσφαιρικό, νεανικό και απόλυτα λειτουργικό διαμέρισμα στις διαστάσεις ενός μεγάλου ...καθιστικού



Εκτός από τις παροχές και το γενικό servis η όποια ιδιαιτερότητα στον σχεδιασμό κάνει ιδιαίτερα θελκτικά τα Αirbnb καταλύματα και σε ολόκληρο τον κόσμο η διαμονή σε μικρά αλλά πολύ ξεχωριστά σπίτια εκτός πόλης και μέσα σε φυσικό περιβάλλον, όπως για παράδειγμα τα δεντρόσπιτα, γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλής.

Ένα από τα ομορφότερα Airbnb που συμπεριλαμβάνεται στις προτάσεις πολλών τουριστικών οδηγών παγκοσμίως για μοναδική διαμονή στην χώρα μας είναι το Kotsifas Estate Treehouse, το δεντρόπιστο που δημιούργησαν ένα ζευγάρι Άγγλων και βρίσκεται 5 χιλιόμετρα από την πόλη της Αμαλιάδας και εξίσου κοντά στις εξαιρετικές αμμώδεις παραλίες της περιοχής.



Ένα πεύκο μέσα στο βιολογικό αγρόκτημα του ζευγαριού ...φιλοξενεί ένα ανεξάρτηο και πλήρως εξοπλισμένο κατάλυμμα με όλα τα απαραίτητα για διαμονή 3-4 ατόμων η οποία επιπρόσθετα περιλαμβάνει ελεύθερη πρόσβαση στον ελαιώνα, τα αμπέλια και όλες τις αγροτικές καλλιέργειες και προαιρετική συμμετοχή σε όλες δραστηριότητας του κτήματος, ανάλογα με την εποχή.

Πρόκειται φυσικά για μια εξ΄ολοκλήρου ξύλινη πολυγωνική κατασκευή με τους κορμούς-κλαδιά του δέντρου να δίνουν όχι μόνο εξωτερικά αλλά και στο εσωτερικό του σπιτιού πραγματικά μοναδική όψη. Στην ...σκιά του πεύκου έχει διαμορφωθεί ένα χτιστό εξωτερικό καθιστικό, αν και ο πιο όμορφος εξωτερικός χώρος είναι το μικροσκοπικό ...μπαλκόνι με κάγκελα από φυσικό ξύλο και εξαιρετική θέα στην κατάφυτη κοιλάδα και την θάλασσα. 

Όπως γενικά τα καταλύματα αυτού του τύπου έτσι και το συγκεκριμένο δεντρόσπιτο δεν προσφέρεται ασφαλώς για πολυτελή διαμονή ή για όσους θεωρούν έναν ...γρύλο ή μια ...κουκουβάγια αιτίες καταστροφής των διακοπών τους :) Αντίθετα είναι ιδανικός προορισμός για όποιον επιθυμεί να ζήσει μερικές μέρες πραγματικά μέσα στην φύση έστω και με λιγότερες ανέσεις και φυσικά ένα τέτοιο παραμυθόσπιτο αποτελεί το ...όνειρο όλων παιδιών.

 .







ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
airbnb.co.uk
soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ