2021-03-18 13:39:27
Φωτογραφία για Δυτική Αχαΐα: Άμεση δρομολόγηση των τρένων και προσθήκη μιας στάσης.
Η ανακοίνωση του Δήμου Δυτικής Αχαΐας αναφέρει:

Δύο είναι τα σημεία στα οποία επέμεινε ο Δήμαρχος στη επιτόπια συνάντησή του με τους αρμόδιους του ΟΣΕ, της ΤΡΕΝΟΣΕ και της Περιφέρειας κατά τη δοκιμαστική διαδρομή του προαστιακού σιδηρόδρομου μέχρι την Αχαγιά.

Το πρώτο σημείο είναι η ανάγκη, επί τέλους, για δρομολόγηση της γραμμής. Το δεύτερο σημείο είναι η προσθήκη ακόμα μιας στάσης και μάλιστα τερματικής περίπου 600 μέτρα από τον υπάρχοντα σταθμό στην Κάτω Αχαΐα.

«Για τη δρομολόγηση της γραμμής δεν έχω πια να προσθέσω κάτι το ιδιαίτερο. Πρόκειται για μια κωμωδία που πρέπει να τερματιστεί άμεσα με την άμεση έναρξη των δρομολογίων» τόνισε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και πρόσθεσε: «Ακόμα πιο σημαντική είναι όμως η προσθήκη μιας στάσης, που θα φέρει το τρένο σε απόσταση αναπνοής από την Κάτω Αχαΐα και από το παραλιακό της μέτωπο. Αυτή η εξέλιξη θα αυξήσει κατακόρυφα τη χρηστικότητα της γραμμής, θα μεγιστοποιήσει τη χρήση της από τους Αχαγιώτες και θα κάνει άνετη την πρόσβαση στο υπό ανάπλαση παραλιακό μας μέτωπο. Είχα την ευκαιρία να τα εξηγήσω όλα αυτά στους συναρμόδιους και διατηρώ την πεποίθηση ότι συνάντησα θετική ανταπόκριση», κατέληξε ο Σπύρος Μυλωνάς.


«Μια νέα στάση στου Λάππα»

Μια νέα, σύγχρονη και καλαίσθητη στάση του υπεραστικού ΚΤΕΛ τοποθετήθηκε στο κέντρο του Λάππα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Η στάση αποτελεί δωρεά της εταιρείας «Ολυμπιάς» των Δημήτρη και Γιώργου Παναγόπουλου, τους οποίους και ευχαριστεί θερμά η δημοτική αρχή που πάντα προσβλέπει στη συνεργασία και στο χορηγικό πνεύμα των συνδημοτών.

pelop.gr
sidirodromikanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ