2021-04-08 08:36:23
Φωτογραφία για Instagram Homes : Lisa loves vintage
Έντονο χρώμα και απόλυτα vintage ατμόσφαιρα σε ένα πραγματικά ...χαρούμενο σπίτι διαμορφωμένο και διακοσμημένο από την ιδιοκτήτριά του Lisa Pittington με πολύ ξεχωριστές επιλογές και κυρίως με πολύ ...αγάπη! 

Παρ΄όλο που ο λογαριασμός στο Instagram της Lisa δεν ανήκει σε αυτούς των με τις εκατοντάδες χιλιάδες followers, φωτογραφίες του σπιτιού βρίσκονται σε πολλά από τα δημοφιλέστερα σχετικά με Διακόσμηση sites παγκοσμίως και πρόκειται πραγματικά για έναν ιδιαιτερά ζεστό και ...χρωματιστό χώρο, διαμορφωμένο με πολύ ξεχωριστά στοιχεία και συνδυασμούς. 

Η ...λατρεία της Lisa τόσο για τα παλιά αντικείμενα όσο και για το έντονο χρώμα είναι εμφανής σε κάθε γωνιά του σπιτιού, που συνολικά κυριαρχεί το Vintage ύφος με έντονες Boho αναφορές. 

Οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις, το ξύλο, η ψάθα, τα υφασμάτινα στοιχεία αλλά και τα φυτά είναι τα βασικά στοιχεία  της γενικής διακόσμησης τόσο στους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς χώρους,  ενώ ειδικά η διαμόρφωση της μικρής σχετικά κουζίνας είναι πραγματικά εξαιρετική τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά.

Περισσότερες φωτογραφίες και τις διαχρονικά διακοσμητικές αλλαγές στους χώρους του σπιτιού μπορείτε να δείτε στο profil της Lisa στο Instagram. 





https://lisapiddington.wordpress.com/



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ