2021-04-08 08:37:45
Φωτογραφία για Διασωληνωμένος ο 60χρονος που έπαθε πνευμονική εμβολή. Είχε κάνει το εμβόλιο AstraZeneca
Στην Πάτρα, ένας 60χρονος έπαθε πνευμονική εμβολή 15 μέρες μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της AstraZeneca. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γιαπρακά για το OPEN TV, ο 60χρονος μπήκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Πάτρας, έχοντας κάποιους πόνους στην πλάτη και στα πλευρά.

Οι γιατροί διέγνωσαν ότι έχει πάθει πνευμονική εμβολή και άρχισαν να του χορηγούν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το Ανοιχτό Κανάλι, ο άνθρωπος αυτός έπαθε ανακοπές καρδιάς, με αποτέλεσμα οι γιατροί να δώσουν αγώνα προκειμένου να τον επαναφέρουν τον διασωλήνωσαν και αυτή τη στιγμή βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ιδιωτικού Θεραπευτηρίου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γιαπρακά, φαίνεται να υπάρχει μία καλυτέρευση της κλινικής του εικόνας, ωστόσο αυτό που προέχει είναι να διαπιστωθεί εάν υπάρχει συσχέτιση του εμβολίου της AstraZeneca με την πνευμονική εμβολίου και γι' αυτό το λόγο οι γιατροί εξέδωσαν κίτρινη κάρτα, ενημερώνοντας τον ΕΟΦ προκειμένου να ψάξει το συγκεκριμένο περιστατικό. Να μελετηθεί, δηλαδή, ο ιατρικός φάκελος του 60χρονου προκειμένου να διαπιστώσει η αρμόδια επιτροπή εάν υπάρχει συσχέτιση ή όχι του εμβολίου της AstraZeneca με την πνευμονική εμβολή.
 
themaygeias
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Instagram Homes : Lisa loves vintage
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Instagram Homes : Lisa loves vintage
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ