2021-04-09 01:13:47
Φωτογραφία για Πως θα δημιουργήσετε ένα μοντέρνο κομοδίνο με 15€
Μετατρέψτε ένα οικονομικό ράφι τοίχου της ΙΚΕΑ σε απόλυτα μοντέρνο και πρακτικό κομοδίνο, για μικρούς χώρους. 

Από τις DIY - Κατασκευές που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να κάνετε ...καμιά κατασκευή, παρά μόνο να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά ένα ράφι τοίχου.

Το μεταλλικό και ...ευέλικτο ράφι Svenshult της ΙΚΕΑ εκτός των άλλων μπορεί να μετατραπεί σε ένα ιδιαίτερα μοντέρνο αλλά και πρακτικό κομοδίνο για μικρές κρεβατοκάμαρες αφού ο χώρος που καταλαμβάνει είναι ελάχιστος.

Θα χρειαστεί απλώς να το τοποθετήσετε όχι οριζόντια αλλά κάθετα δίπλα στο κρεβάτι, έτσι που να δημιουργηθεί ένα κομοδίνο με δύο επιφάνειες για τοποθέτηση κάθε είδους αντικειμένου. 

Κοστίζει μόλις 15€ και δατίθεται σε δύο αποχρώσεις, λευκό και χρυσαφί, όμως πολύ εύκολα με ακρυλικό χρώμα σε σπρέϊ ή και χρώμα κιμωλίας μπορείτε να το βάψετε σε όποια απόχρωση προτιμάτε ή ταιριάζει περισσότερο στον χώρο που θα το τοποθετήσετε. 

Φυσικά αν ο χώρος δεν είναι ιδιαίτερα μικρός το ράφι μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα στο κρεβάτι και οριζόντια, αλλά σε χαμηλό ύψος ώστε να είναι λειτουργικό όπως και να δημιουργηθεί με δύο ή περισσότερα ράφια μια σύνθεση με περισσότερες επιφάνειες και χώρους ανοιχτής αποθήκευσης. 

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σαν κομοδίνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το δεύτερο μοντέλο ραφιού Svenshult της IKEA που αποτελείται από δύο ξύλινες επιφάνειες και διάτρητο μεταλλικό σκελετό. 
soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ