2021-04-20 08:52:05
Φωτογραφία για Βελτιώστε την εικόνα ακόμα περισότερο στα βίντεο που βλέπετε στα Windows 10 Το ξέρετε ότι υπάρχει ένας εύκολος τρόπος, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο έξτρα πρόγραμμα, να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο την εικόνα των βίντεο που βλέπετε στα Windows 10!? Πως θα το κάνετε αυτό? Εύκολα με τον οδηγό που θα σας δείξω…

Βελτιστοποίησης εικόνας βίντεο στα Windows 10Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι ένα δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας των Windows 10 και να διαλέξετε την επιλογή “Display Settings“, οπως βλέπετε στη φωτογραφία.

Από το νέο μενού που εμφανίζεται, βρίσκουμε το μενού “Windows HD Color settings” και το πατάμε.

Από το νέο μενού που βλέπουμε, διαλέγουμε πρώτα το μόνιτορ που θέλουμε να βελτιστοποιήσουμε και μετά πατάμε δεξιά στο μενού που λέει “Video playback settings“.

Από το νέο μενού που εμφανίζεται, βρίσκουμε το μενού που σας δείχνω με το βέλος και το ενεργοποιούμαι. Ανάλογα με την κάρτα γραφικών που έχετε, θα δείτε βελτίωση στην εικόνα των βίντεο που βλέπετε.

 

Αν σας άρεσε ο οδηγός μου, αφήστε ένα σχόλιο. Επίσης αφήστε ένα σχόλιο τι άλλο οδηγό θέλετε να σας φτιάξω να δείτε. πηγη itechnews.grtFreegr network blog- News about pc, technology.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ