2021-05-09 09:21:40
Φωτογραφία για Τα πρώτα γυαλιά ηλίου υψηλής νοημοσύνης

 



Ονομάζονται Dusk και φέρνουν επανάσταση στον χώρο των γυαλιών ηλίου. Πρόκειται για ένα ζευγάρι γυαλιών με ηλεκτροχημικούς φακούς το επίπεδο σκίασης των οποίων μπορεί να το μεταβάλει ο κάτοχος των γυαλιών μέσα από μια εφαρμογή στο κινητό του τηλέφωνο. Αν κάποιος δεν έχει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο μπορεί να μεταβάλει την σκίαση των φακών χρησιμοποιώντας ένα μίνι κέντρο ελέγχου των φακών τοποθετημένο στην αριστερή πλευρά του σκελετού.

Τα γυαλιά διαθέτουν επίσης αυτόνομο ηχητικό σύστημα ώστε ο κάτοχος τους να μπορεί να ακούει μουσική ή να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιεί άλλες συσκευές. Ο ήχος που προσφέρουν τα γυαλιά είναι εξαιρετικός και παράλληλα διακριτικός δηλαδή δεν θα ακούει κάποιος που βρίσκεται κοντά στον κάτοχο τους την μουσική που αυτός ακούει ή τι λέει αυτός με τον οποίο συνομιλεί τηλεφωνικά.

Έτσι ο κάτοχος των γυαλιών μπορεί να περπατά, να αθλείται ή να οδηγεί και να ακούει μουσική ή να μιλά στο τηλέφωνο έχοντας ελεύθερα τα χέρια του. Μάλιστα ο σκελετός είναι και εξαιρετικά ελαφρύς αφού ζυγίζει μόλις 30 γραμμάρια ώστε να μην γίνεται κουραστική ή δυσάρεστη η χρήση τους από ένα σημείο και μετά. Οι φακοί είναι επίσης ανθεκτικοί και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα στην βροχή, την σκόνη και άλλους παράγοντες.

Στην θήκη των γυαλιών έχει προβλεφθεί χώρος για να τοποθετούνται οι νέας γενιάς συσκευές εντοπισμού αντικειμένων όπως το AirTag της Apple. Θα ξεκινήσει λίγες μέρες η προπώλησης τους σε μια τιμή 200 δολαρίων και θα κυκλοφορήσουν επισήμως τον Ιούνιο και θα κοστίζουν 300 δολάρια.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ