2021-05-13 23:43:18
Φωτογραφία για DIY Σταντ για φωτογραφίες - σημειώσεις από βότσαλα
Απλός τρόπος για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά σταντς για φωτογραφίες, σημειώσεις, κάρτες κλπ από βότσαλα. 



Εκτός από πλατιά βότσαλα θα χρειαστείτε ακρυλικό χρώμα και απλό προστατευτικό βερνίκι νερού,  προστατευτική αυτοκόλλητη ταινία, φύλλο απομίμησης χρυσού και κόλλα-βερνίκι για την εφαρμογή του πάνω στις πέτρες και χοντρό σύρμα σε φυσική, ασημί ή χρυσαφί απόχρωση.

Φύλλα απομίμησης μετάλλου (χρυσαφί - ασημί) όπως και κόλλα-βερνίκι για την εφαρμογή τους θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα και eshops με είδη για κατασκευές. Δείτε ενδεικτικά εδώ.

Πλύντε τα βότσαλα και βάψτε τα με ακρυλικό χρώμα και με όσα χέρια χρειαστεί ώστε η επιφάνειά τους να καλυφθεί ομοιόμορφα. 

Αφού στεγνώσει το χρώμα περάστε τα βότσαλα με το βερνίκι νερού. 

Καλύψτε με την προστατευτική ταινία το τμήμα της πέτρας που η όψη του θέλετε να παραμείνει ως έχει και στο υπόλοιπο τμήμα της εφαρμόστε στο χρυσαφί ή ασημί φύλλο απομίμησης μετάλλου. 


Περιστρέψτε το σύρμα γύρω από το βότσαλο 2-3 φορές και με πιστόλι σιλικόνης κολλήστε το στην κάτω πλευρά της πλευρά της πέτρας ώστε να σταθεροποιθεί. 

Περιστρέψτε το σύρμα δημιουργώντας όποιο σχηματισμό προτιμάτε και φροντίζοντας στο επάνω μέρος του το σχήμα να είναι τέτοιο ώστε να μπορεί να συγκρατηθεί σωστά ένα λεπτό κομμάτι χαρτί 

Με τον ίδιο γενικό τρόπο μπορούν να δημιουργηθούν σταντς αποτελούμενα από δύο ή και περισσότερες πέτρες, διαφορετικού μεγέθους, που απλώς θα κολλήσετε με πιστόλι σιλικόνης την μία πάνω στην άλλη. 

Αυτός είναι ένας μόνο και από τους πλέον εντυπωσιακούς τρόπους για να κατασκευάσετε σταντς για  φωτογραφίες - σημειώσεις, αφού φυσικά οι πέτρες μπορούν και απλώς να βαφτούν - ζωγραφιστούν με όποιο σχέδιο προτιμάτε ή και να παραμείνουν στην φυσική του όψη. Αν επιλέξετε να μν βάψετε τις πέτρες, πριν προσαρμόσετε το σύρμα περάστε την επιφάνειά τους με ένα γκλος (γυαλιστερό) προστατευτικό βερνίκι που θα τονίσει το χρώμα τους.  

ΠΗΓΗ:

vintageandchicblog.com

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

vintageandchicblog.com

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ